Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Τρεις συνήθειες ομορφιάς που πρέπει να υιοθετήσουμε το 2012

Τρεις συνήθειες ομορφιάς που πρέπει να υιοθετήσουμε το 2012Ξεκινήστε τη νέα χρονιά με τρία εύκολα tips περιποίησης που θα σας ανανεώσουν.

Υιοθετήστε τη συνήθεια να βουρτσίζετε το σώμα σας πριν το πρωινό μπάνιο ή ντους. Βουρτσίστε όλο το σώμα προς την κατεύθυνση της καρδιάς (από κάτω προς τα πάνω και από έξω προς τα μέσα) με μια βούρτσα με φυσική τρίχα -βοηθά στη βελτίωση της κυκλοφορίας και μειώνει την κυτταρίτιδα.

2. Ενυδατώστε όλο το σώμα με κάποιο ειδικό λάδι σύσφιξης, που βοηθά να φύγουν οι τοξίνες από τον οργανισμό, ενώ αφήνει το δέρμα απαλό. Προτείνουμε το Anti-Eau Body Treatment Oil της Clarins.

3. Προετοιμάστε από τώρα τα πόδια σας για το καλοκαίρι. Απομακρύνετε
το σκληρό, άγριο δέρμα των ποδιών με ελφρόπετρα ή ειδική λίμα για τα πόδια. Είναι προτιμότερο να τα βουρτσίζετε ελαφρά και συχνά παρά έντονα μία στο τόσο.

 fashionlove.gr
Newsbomb.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.