Παρασκευή, Φεβρουαρίου 17

Η απόλυτη τρέλα της ΦΑΓΕ


Από τη μια ακούμε για τις επιτυχίες της στις ΗΠΑ. Από την άλλη όμως, όλη την προηγούμενη εβδομάδα διακινούνταν πληροφορίες και διαρροές περί έντονων οικονομικών προβλημάτων ακόμα και στάσης πληρωμών προς τους εργαζόμενους της.

Είναι αλήθεια πως η ΦΑΓΕ πάει να μας τρελάνει. Κι αυτό διότι εδώ και καιρό πολλοί καταναλωτές δεν έβρισκαν προϊόντα της σε ράφια μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ (η ΦΑΓΕ έκανε ένα λάθος εμπάργκο λόγω αργοπορίας πληρωμής της που της κόστισε σε φήμη), αλλά και σε άλλα σημεία πώλησης ενώ την ίδια ώρα συνδικαλιστικοί κύκλοι της βιομηχανίας στη Μεταμόρφωση μιλούσαν για μια δύσκολη κατάσταση, ακόμα και για προσφυγή στο άρθρο 99.
Παρά όμως την έλλειψη εμπιστοσύνης στο εσωτερικό, η ελληνική βιομηχανία με τον υψηλό δανεισμό χαίρει της εμπιστοσύνης των οίκων αξιολόγησης που τόσο ταλαιπωρούν τη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα, η S&P αναβάθμισε τη μακροπρόθεσμη πιστοληπτική ικανότητα της ΦΑΓΕ σε Β από Β- με το outlook της εταιρείας να είναι θετικό. Πάντως το κλίμα στην παραδοσιακή βιομηχανία δεν είναι το καλύτερο.
.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .