Παρασκευή, Φεβρουαρίου 24

Financial Times: «Η αφαίμαξη μπορεί να σκοτώσει την Ελλάδα αντί να της σώσει τη ζωή»

Financial Times: «Η αφαίμαξη μπορεί να σκοτώσει την Ελλάδα αντί να της σώσει τη ζωή»
«Κύριοι, η θεραπεία που η τρόικα συνταγογραφεί στην ελληνική οικονομία έχει μια ανατριχιαστική ομοιότητα με την απαρχαιωμένη πρακτική της αφαίμαξης που εξασκούσαν πολλοί γιατροί εδώ και 2.000 χρόνια» αναφέρει άρθρο των Financial Times. Όπως αναφέρει το άρθρο, αυτή την πρακτική εφάρμοζαν οι γιατροί με ελλιπή γνώση του πώς λειτουργεί και γιατί ασθενεί το ανθρώπινο σώμα.
«Αυτοί που συνταγογραφούν τις οικονομικές θεραπείες για την άρρωστη οικονομία της Ελλάδας έχουν ατελή και λανθασμένη κατανόηση για το πώς λειτουργούν τα οικονομικά» τονίζει ο αρθογράφος, Λέκτορας Στρατηγικών Επιχειρηματικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Cambridge.
«Εν ολίγοις, ο ασθενής εξασθενίζει και μπορεί και να πεθάνει ακριβώς εξαιτίας της θεραπείας» υποστηρίζει το άρθρο.
ΠΗΓΗ: 24h.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .