Μετά το Πάσχα οι περικοπές!!
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ “ΣΦΑΞΙΜΟ” ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΔΟΘΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Ή ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!
Όπως μετέδωσε πριν από λίγο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, 550.000 συνταξιούχοι θα δουν στις επικουρικές που θα λάβουν στις 22 Απριλίου και τρίτη περικοπή της τάξης των 22 έως 140 ευρώ….
Αυτή η τρίτη περικοπή αφορά στις επικουρικές από 200 ευρώ και πάνω και θα έχει αναδρομική ισχύ από τον Ιανουάριο.
πηγήcretanpatriot
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .