Σύμφωνα με δημοσιεύματα ξένων πρακτορείων, η βίλα αγοράστηκε έναντι 4,5 εκατ. ευρώ από γερμανό φωτογράφο, ενώ βρίσκεται κοντά στο Κρανίδι.
Σύμφωνα με ολλανδικά μίντια, στην περιοχή έχουν σπίτια ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο ηθοποιός Σον Κόνερι.
Η ολλανδική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε είναι
πλήρως ενημερωμένος για την αγορά της βίλας στην Ελλάδα, ωστόσο δεν
θέλησε να προχωρήσει σε περαιτέρω λεπτομέρειες, δεδομένου του ότι
πρόκειται
για ιδιωτικό θέμα.
για ιδιωτικό θέμα.
Η βίλα λέγεται ότι είναι εξοπλισμένη με πισίνα, ενώ διαθέτει ιδιωτική παραλία και μαρίνα και βρίσκεται κοντά στο Δορούφι, δυτικά του Κρανιδίου στην Πελοπόννησο.
Όπως έγραψε ολλανδική εφημερίδα, ο διάδοχος και η σύζυγός του, Πριγκίπισσα Μαξίμα, γνώριζαν την περιοχή από το γάμο του Νικόλαου με την Τατιάνα Μπλάτνικ, στις Σπέτσες, τον Αύγουστο του 2010. Το περασμένο καλοκαίρι ο πρίγκιπας είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά της βίλας.
Newsbomb.gr.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .