Τετάρτη, Απριλίου 4

Κλειστή από κατοίκους η Λ.Θρακομακεδόνων για το κέντρο της Αμυγδαλέζας

Και μόνο το άκουσμα της πληροφορίας, ότι στην Αμυγδαλέζα, κοντά....
ή μέσα στην Σχολή Αστυνομίας θα γίνει το πρώτο κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών, ξεσήκωσε δήμο και κατοίκους. Έτσι, από νωρίς το πρωί είναι κλειστή η λεωφόρος Θρακομακεδόνων από κατοίκους της Αμυγδαλέζας που αντιδρούν στο ενδεχόμενο δημιουργίας κέντρου κράτησης μεταναστών στην περιοχή τους. Από την πλευρά του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δεν έχει γίνει ούτε
επιβεβαίωση, ούτε διάψευση! Χθες, κάτοικοι συγκεντρώθηκαν έξω από την Αστυνομική Ακαδημία στην Αμυγδαλέζα. Ο χώρος περιλαμβάνει κτίρια που χρησιμοποιούσε η ακαδημία της αστυνομίας, προκειμένου να στεγαστούν αστυνομικοί που είχαν έρθει από άλλες περιοχές για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Από τότε, τα κτίρια, τα οποία βρίσκονται εντός του περιφραγμένου χώρου της ακαδημίας, παρέμεναν ανεκμετάλλευτα και τώρα πιθανολογείται ότι θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία του κέντρου μεταναστών.
http://ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .