Αυτή η απίστευτη βίλα χτισμένη στην πλαγιά των Άλπεων είναι σχεδιασμένη από τους Bjarne Mastenbroek και Ch. Müller, από το αρχιτεκτονικό γραφείο CMA. Χτίστηκε το 2009 κοντά στις παγκοσμίου φήμης ιαματικές πηγές του Vals στην Ελβετία.
Οι αρχές της περιοχής είναι γενικά επιφυλακτικές με τις σύγχρονες κατασκευές όμως τη συγκεκριμένη μελέτη την ενέκριναν γιατί βρήκαν ότι η ιδέα του σχεδιασμού ταιριάζει
απόλυτα στο τοπίο χωρίς να δημιουργεί "οπτικές διαταραχές", που ήταν το κλειδί για την επιτυχία της βίλας.
Για να αποκτήσουν πρόσβαση στο σπίτι, οι επισκέπτες πρέπει να εισέλθουν στο κτίριο μέσω ενός παλιού αχυρώνα και να περπατήσουν κατά μήκος μίας υπόγειας σήραγγας.
Το σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 10 ενήλικες και παρέχει απίστευτη προστασία της ιδιωτικής ζωής.
Ανάλογα με την εποχή και ποιες ημέρες της εβδομάδας θέλετε να επισκεφθείτε, ο χώρος μπορεί να ενοικιαστεί από € 950 έως € 3850.
ΠΗΓΗ: Μy Μodern Μet









Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .