Τετάρτη, Μαΐου 2

40 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ "ΜΑΣΗΣΑΝ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ; ΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΡΩΤΗΜΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ....ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ!!!

LATHROMETANASTES
Τα μαλλιά τους τραβάνε οι μεγαλοτραπεζίτες από την καζούρα, ή καλύτερα από την... χασούρα. Ούτε πέντε, ούτε δέκα, αλλά 40 εκατομμύρια ευρώ τσέπωσαν ως δάνεια χιλιάδες λαθρομετανάστες με ψεύτικα στοιχεία και, πολλές φορές, πλαστά έγγραφα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία για τις επισφαλείς απαιτήσεις των τραπεζών, στο διάστημα 2000 - 2009 δόθηκαν από μία μόνο τράπεζα τουλάχιστον 15.000 δάνεια σε λαθρομετανάστες, στην πλειοψηφία τους Πακιστανοί και Αλβανοί, τα οποία δεν εξυπηρετούνται, αφού οι αλλοδαποί δανειολήπτες  πλήρωσαν
τις πρώτες 2 - 3 δόσεις και εξαφανίστηκαν.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η αναζήτησή τους δεν απέδωσε μιας και οι περισσότεροι είχαν δηλώσει ψεύτικες διευθύνσεις.
Ενδεικτικά αναφέρουμε την Eurobank η οποία έδινε αφειδώς δάνεια κυρίως σε Αλβανούς, της τάξεως των 15.000 - 20.000 ευρώ.Και προφανώς τα χρήματα αυτά, "ζεσταίνονται" πλέον στις αλβανικές τράπεζες...

http://makeleio.gr

1 σχόλιο:

  1. συκοφαντούν την χ.α. επειδή
    όχι μόνο θα βάλει τους κλέφτες εις την ψειρού
    αλλά και ΔΕΝ θα τους αφήσει να ξανακλέψουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .