Κυριακή, Μαΐου 13

Αυξάνονται επικίνδυνα οι πόρνες με AIDS στην Αθήνα!

Φωτογραφία για Αυξάνονται επικίνδυνα οι πόρνες με AIDS στην Αθήνα!Περισσότερα από 6.000 τηλεφωνήματα έχει λάβει μέχρι σήμερα το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.  από πρόσωπα τα οποία συνευρέθηκαν ερωτικά με τις οροθετικές ιερόδουλες, χωρίς προφυλάξεις.
Σύμφωνα με την κυρία Τζένη Κρεμαστινού πρόεδρο του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και τις πρόσφατες καταγραφές, το 80% όσων έχουν έρθει σε επαφή με τις εκδιδόμενες των οποίων οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης,  δεν χρησιμοποίησαν προφυλακτικό και το 60 με 70% αυτών είναι έγγαμοι ηλικίας από 35 έως 45 χρόνων.

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή Cosa Nostra του zougla radio, η κυρία Κρεμαστινού έκανε λόγο για ατομική ευθύνη όσων επέλεξαν να έχουν τέτοιου είδους σεξουαλικές επαφές χωρίς προφυλάξεις αφού όπως τόνισε «δεν υπάρχει πια ανενημέρωτος πολίτης».

Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και η πρόεδρος Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος κ. Δήμητρα Κανελλοπούλου, η οποία επεσήμανε ότι οι παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες φτάνουν τις 20.000 ενώ οι νόμιμες μόλις τις 1200.


Επιμέλεια : Μίλλη Σιδέρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.