Κυριακή, Μαΐου 13

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΑΝΟΙΞΑΝ…

216961_101865336567280_100002314416814_14493_7694586_n
ΚΙ ΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΔΟΛΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…
Ξεκίνησε η σύσκεψη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας… Συναίνεση από τους τρεις κι ο Παπούλιας “πάνω” στον Τσίπρα 
  :Λίγο μετά τις 12 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε η συνάντηση με τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς, τον Αντώνη Σαμαρά, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, σε μια προσπάθεια συγκρότησης κυβέρνησης με ευρύτερη αποδοχή.

Ζητούμενο… Η ευρύτερη αποδοχή της καταστροφής μας…

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ: ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΚΕΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΜΑΣΤΕ:  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΜΕ ΒΑΡΙΑ  @ΡΧΙΔΙΑ  ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 1967 Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ή ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 1909 Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ???   ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΡΩΑΣ?  ΑΠΑΝΤΑΜΕ: ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΛΙΚΑΚΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ  “ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ”.
ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠ’ ΤΗ ΜΕΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΑΠ’ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.
cretanpatriot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .