Δευτέρα, Μαΐου 7

BINTEO – Βενιζέλος: Πρωθυπουργός ευρείας αποδοχής

BINTEO – Βενιζέλος: Πρωθυπουργός ευρείας αποδοχής

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Α. Σαμαρά με τον Ευ. Βενιζέλο. Όπως δήλωσε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε στον κ. Σαμαρά την πρόταση του για τη νέα κυβέρνηση ενώ επεσήμανε ότι: «Ο κ. Σαμαράς δεν μου είπε τίποτα περισσότερο από αυτό που δήλωσε χθες δημόσια».
Ο Ευ. Βενιζέλος ξεκαθάρισε ότι την ευθύνη την έχουν πλέον η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το ΠΑΣΟΚ ως τρίτο κόμμα έχει την τρίτη κατά σειρά ευθύνη.

Στην πρόταση του ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε ότι στη κυβέρνηση είναι αναγκαίο να συμμετέχουν όλες οι δυνάμεις που δηλώνουν φιλοευρωπαικό προσανατολισμό και ότι είναι αναγκαία η συμμετοχή τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της ΔΗΜΑΡ. Παράλληλα είπε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θέτει ως όρο τη συμμετοχή στελεχών του στη κυβέρνηση και μίλησε για πρωθυπουργό ευρείας αποδοχής.

.

tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .