Σάββατο, Ιουνίου 9

Όσο πεθαίνουμε, τόσο καλύτερα για κάποιους!

Του Άγγελου Πυριόχου
Θυμάστε τον ντόρο με τις οροθετικές ιερόδουλες; Φαντάζομαι ναι. Διότι πολύ εύκολα ξεχνάμε. Εγινε όλη αυτή η φασαρία, είδαμε τα πρόσωπα των δυστυχισμένων γυναικών, μάθαμε τα ονόματά τους και μετά ήρθε το σοκ με τους μολυσμένους πελάτες. Ως εδώ χάλια. Διότι υπάρχουν και τα χειρότερα. Καμία εκστρατεία ενημέρωσης. Κανένα τηλεοπτικό σποτάκι με τρόπους προφύλαξης. Κι ας μιλούν οι έρευνες για αυξητικές τάσεις αφροδίσιων νοσημάτων στους νέους.

Κι ας δείχνει η ίδια έρευνα ότι οι νέοι δεν χρησιμοποιούν
προφυλακτικό. Αυτή τη στιγμή προέχει η προεκλογική εκστρατεία. 

Πεθαίνουν οι πελάτες, αλλά η εκλογική πελατεία πάνω απ’ όλα. Στο Κέντρο της Αθήνας η πορνεία καλά κρατεί. Οροθετικές συνελήφθησαν, αφέθηκαν ελεύθερες και μετά από 3 εβδομάδες βρέθηκαν στις πιάτσες της Ομόνοιας να δουλεύουν κανονικά. Φυσικό είναι, κράτος δεν υπάρχει, τίποτα δεν λειτουργεί, εδώ είχαν πρόβλημα οι καρκινοπαθείς, τους οροθετικούς θα κοιτάξουμε; Βασικά δεν κοιτάμε τίποτα. Τύφλα και μάλιστα χωρίς επίδομα τυφλών. Οσο πεθαίνουμε, τόσο καλύτερα. Για κάποιους. Να αραιώνουμε. 

Τι να πω. Και καλά οι πελάτες των οροθετικών. Βλάκες είναι, το ζητά ο οργανισμός τους αφού πληρώνουν για να κάνουν σεξ χωρίς προφυλακτικό. Αυτούς δεν τους λυπάμαι. Ούτε το κράτος φυσικά. Διότι θα μπορούσε να κάνει κάτι για την ανεξέλεγκτη πορνεία. Αρνείται. Είναι πολλά τα λεφτά. Η ενημέρωση όμως θα μπορούσε να γίνει. Ενα σποτάκι σε ώρα μεγάλης τηλεθέασης δεν υπάρχει. Τα ήθη μας πάνω απ’ όλα. Δεν μπορείς να βλέπεις τούρκικο π.χ. και να πέφτει σποτ «Στοπ, φόρα το προφυλακτικό σου». Μπορεί να το μπερδέψεις με τον φερετζέ, να νομίζεις ότι φορά «τσουτσού φερετζέ»... διπλωματικό επεισόδιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .