Παρασκευή, Ιουνίου 1

Κλέφτης στο γραφείο του Ντινόπουλου!

Κλέφτης στο γραφείο του Ντινόπουλου!
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας, ακόμη και μέσα σε πολιτικά γραφεία. Πριν από πέντε λεπτά άγνωστος μπήκε στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ, στην οδό Βουλής , Αργύρη Ντινόπουλου και έκλεψε ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο δράστης εμφανίστηκε στη γραμματέα ως ψηφοφόρος ζητώντας της να του βγάλει μια φωτοτυπία του χαρτιού που κρατούσε στα χέρια του. Εκείνη προθυμοποιήθηκε
αμέσως και όταν σηκώθηκε να πάει στο φωτοτυπικό, ο άγνωστος άρπαξε το κινητό που είχε στο γραφείο της και έφυγε τρέχοντας!
Παρά το γεγονός ότι σε απόσταση λίγων μέτρων βρίσκεται το υπουργείο Οικονομικών και η περιοχή φυλάσσεται από δεκάδες αστυνομικούς εν τούτοις αναφέρει το parapolitika.gr, κανείς δεν έδωσε σημασία με αποτέλεσμα το κλεφτρόνι να εξαφανιστεί στο άψε – σβήσε!.tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .