Πέμπτη, Ιουνίου 21

Εξεταστική Σαμαρά για «αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στο Μνημόνιο»....Εσείς που το γράφετε το πιστεύτε αυτό;; Είναι δυνατόν να προβεί σε εξεταστική ο Σαμαράς τον φίλο και συνάδερφό του ,τον συμαθητή του ;;ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ! ΘΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΌΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!

samarasΤη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ σκοπεύει να προωθήσει ο Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες "σε αυτούς που οδήγησαν την χώρα στο Μνημόνιο και εκμεταλλεύθηκαν τις θέσεις τους προς ίδιον όφελος", σε μία ευθεία βολή προς τον τέως πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου και τον τότε υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Αυτό είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ στον ομόλογό του των Ανεξάρτητων Ελλήνων,. Π.Καμμένο κατά την τελευταία συνάντησή τους, ερωτηθείς από τον τελευταίο σχετικά με την απόδοση ευθυνών για την οικονομική κατάσταση της χώρας και τους χειρισμούς που μας οδήγησαν στο ΔΝΤ.
Ο Π. Καμμένος δήλωσε, βγαίνοντας από την συνάντηση, ότι "ο κ.Σαμαράς δεσμεύτηκε για την εξεταστική επιτροπή για το πώς φθάσαμε στο Μνημόνιο κι εμείς θα τον βοηθήσουμε".
sofokleousin.gr / 889.gr NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .