Παρασκευή, Ιουνίου 1

«Η Ελευθερίου ήταν ό,τι χειρότερο ακούσαμε στη Eurovision»

 

Tα χειρότερα είχε να πει η Ελπίδα για την εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου στη Eurovision. Η γνωστή ερμηνεύτρια, που στο παρελθόν έχει πάρει μέρος στον μουσικό ευρωπαϊκό διαγωνισμό, μίλησε στη «Μεσημεριανή Μελέτη» και δε δίστασε να εκφράσει ανοιχτά την άποψή της για το «Aphrodisiac», που τελικά βρέθηκε στη δέκατη έβδομη θέση, αλλά και για την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Λυπήθηκα πάρα πολύ όταν άκουσα αυτά που άκουσα. Φωνητικά ήταν πολύ λίγη η Ελευθερία. Γλυκό κορίτσι, μια χαρά, αλλά φωνητικά δεν ήταν καθόλου καλή», ξεκίνησε η τραγουδίστρια και συνέχισε: «Εγώ κρίνω αυτό που άκουσα και την πρώτη φορά και τη  δεύτερη. Εγώ ανησύχησα από την αρχή αλλά ήλπιζα να ήταν το τρακ. Το τραγούδι ήταν συμπαθητικό αλλά
το όλο πράγμα δεν ήταν ωραίο. Φωνητικά ήταν ό,τι χειρότερο ακούσαμε, ήταν και μερικά δυο - τρία ακόμη. Ήμασταν μέσα στους επτά χειρότερους».Όσο για την σκηνική παρουσία της φετινής μας εκπροσώπου: Τη χαρακτήρισε χάλια, και πολύ «φθηνή»!

Όσο για την Ήβη Αδάμου; «Στενοχωρήθηκα για την Ήβη Άδαμου επειδή ήταν ολόσωστη, με ψυχή και άλλη ατμόσφαιρα. Κι εκείνη φορούσε μίνι, ήταν μοντέρνα και είχε μια αγνότητα, δεν εδειχνε επιδεικτικά το εσώρουχό της οπως η Ελευθερίου ντροπή!! Αυτό που βγήκε από εμάς δεν ήταν αυτό που μας αξίζει».
.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .