Τις τελευταίεςμέρες, ειδικά μετά τις 10 Αυγούστου, πάνω από 5 οικογένειες μας έχουν καταγγείλει ότι στην Καλλιθέα στην περιοχή κοντά στο "Έλ Πάσο", στο γνωστό ιστορικό γήπεδο, σπείρα κατσιαπλιάδων εφορμούν σε διαμερίσματα των οποίων οι ιδιοκτήτες απουσιάζουν είτε σε διακοπές είτε για δουλειά και τα έχουν ρημάξει.
Σήμερα πάλι οικογενειάρχης με δύο παιδιά μας κατήγγειλε ότι ενώ απουσίαζε στην Μεσσηνία για διακοπές ο ένας του γιος μπαίνοντας στο σπίτι τους επί της οδού Σοφοκλέους συνάντησε μπροστά του βομβαρδισμένο τοπίο. Κλέφτες είχαν μπει μέσα και σήκωσνα ότι βρήκαν μπροστά τους. Λάπτοπ, κοσμήματα, χρήματα για κοινόχρηστα(ακόμα και 30 ευρώ που είχε πάνω στο τραπέζι). Τα στοιχεία του πολίτη στη διάθεση του υπουργείου.
Ένα ερώτημα προς τον υπουργό Ν.Δένδια. Εκείνοι οι 1500 αστυνομικοί που θα αποδεσμεύονταν από τους βουλευτές και τους πολιτικούς και κάτι δημοσιογραφάρες, πότε θα πιάσουν δουλειά; Τον κόκκινο Μάη; Γιατί μέχρι να πιάσουν δουλειά στις γειτονιές, θα μας έχουν πάρει και τα παντελόνια.
http://makeleio.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .