Πέμπτη, Αυγούστου 16

Το σέξι κορμί της Μαριάντας Πιερίδη στην Κρήτη

Το σέξι κορμί της Μαριάντας Πιερίδη στην Κρήτη




Η Μαριάντα Πιερίδη φόρεσε το μπικίνι της και κέρδισε τις εντυπώσεις στις παραλίες της Κρήτης.
Η σέξι τραγουδίστρια βρέθηκε με φίλους της για διακοπές στο νησί και συγκεκριμένα στα Χανιά. Η Μαριάντα και οι φίλοι της επισκέφθηκαν όλες σχεδόν τις γνωστές παραλίες του νομού: το Λουτράκι (απ’ όπου είναι και οι φωτογραφίες), τον Πλατανιά, το Ελαφονήσι, τη Φαλάσαρνα, αλλά και το Μπαλί του νομού Ρεθύμνου.
Αυτές ήταν οι μοναδικές διακοπές για της τραγουδίστριας
για το φετινό καλοκαίρι, η οποία έκανε ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις της για να περάσει μερικές μέρες ξεγνοιασιάς. Αυτή είναι και η πρώτη φορά που κάνει διακοπές στα Χανιά, καθώς στο παρελθόν έχει βρεθεί εκεί μόνο για δουλειά. Η παρέα τα βράδια δοκίμαζε την παραδοσιακή κουζίνα της Κρήτης, με ιδιαίτερη προτίμηση στη κρεατότουρτα και τη ρακή, ενώ η συνέχεια δινόταν στα club των Χανίων και της γύρω περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .