Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 3

Μ. Δαμανάκη: Υποσχεθήκαμε πολλά στο Δ.Ν.Τ κάναμε ελάχιστα ...έπρεπε να παρθούν πιο σφιχτά μέτρα για τους έλληνες!

Μ. Δαμανάκη: «Υποσχεθήκαμε πολλά, κάναμε ελάχιστα»

Μπροστά στον κίνδυνο να καταλήξει η Ελλάδα «παράπλευρη απώλεια της ευρωπαϊκής ενοποίησης» βρισκόμαστε σύμφωνα με την Επίτροπο θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας, Μαρίας Δαμανάκη.

Η Μ. Δαμανάκη αναγνωρίζει αστοχίες στη συνταγή του Μνημονίου αλλά υποστηρίζει
πως τη βασική ευθύνη την έχει η χώρα μας η οποία «υποσχέθηκε πολλά, αλλά έκανε ελάχιστα».
Στη συνέντευξή της στην Καθημερινή της Κυριακής επισημαίνει με έμφαση ότι ο δημόσιος τομέας πρέπει να πάψει να «καταπίνει το οξυγόνο της οικονομίας» και σημειώνει την άμεση ανάγκη να απελευθερωθούν οι υπηρεσίες και τα κλειστά επαγγέλματα και να αντιμετωπιστεί η φοροδιαφυγή. Σύμφωνα με την κ. Δαμανάκη, σε άλλη περίπτωση η χώρα κινδυνεύει να βρεθεί εκτός «ανταγωνιστικού ευρωπαϊκού χώρου».

3 σχόλια:

  1. ΚΡΕΜΑΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συντρόφισα...αντε για κανα ψάρεμα σύνφωνα με τις θαλάσσιες υποθέσεις σου.Εχεις χάσει και εσυ προπολου την έξωθεν καλη σου ματρυρία.Δεν εχεις ούτε πολιτικη,ουτε πνευματική,ουτε καν ουσιαστική υπόσταση σε αυτά που κανεις και πληρώνεσαι
    Αμφιβάλουμε ακόμα και για τον ρόλο που έπαιξες στο πολυτεχνείο,καλο θα ήταν να το βουλώσεις,τρώγε οτι μπορείς ακόμα γιατι λίγα ειναι τα ψωμιά σας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .