Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, μια μεγάλη ομάδα ατόμων που επέβαιναν σε δίκυκλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ από την οδό Στουρνάρη
στα Εξάρχεια με προορισμό τον Άγιο Παντελεήμονα. Στη συμβολή των οδών Φυλής και Μηθύμνης συνεπλάκησαν με πολίτες με αποτέλεσμα να τραυματίσουν δύο από αυτούς.
Επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις και προσήγαγαν 15 από τους συμμετέχοντες στην πορεία, οι οποίοι εξετάζονται στο πλαίσιο προανάκρισης που διενεργείται για το επεισόδιο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .