Δευτέρα, Νοεμβρίου 19

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Στάση εργασίας σήμερα Δευτέρα



Από τις 11.00 το πρωί έως το τέλος της βάρδιας θα πραγματοποιήσει σήμερα Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στάση εργασίας η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στις 12.00 στα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην πλατεία Καραϊσκάκη και θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή. Σε ψήφισμα που εξέδωσε η ΠΟΕ ΟΤΑ καλεί τους δημάρχους να αναστείλουν άμεσα τη λειτουργία των δήμων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ- ΟΤΑ αποφάσισε επίσης να επεκτείνει τις καταλήψεις σε ΚΕΠ και παιδικούς σταθμούς. Έτσι, το Σαββατοκύριακο θα ενισχυθούν οι καταλήψεις που πραγματοποιούνται,
ήδη, σε δημαρχιακά κτίρια της χώρας, ενώ, συνεχίζεται η κατάληψη στο κτίριο του δήμου Αθηναίων στην οδό Λιοσίων..zougla.gr/

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .