Τρίτη, Νοεμβρίου 26

Ξυπνήστε μ@λάκες κι ετοιμαστείτε για άγριο γιουρούσι ενάντια στους προδότες & τους νταβατζήδες τους… Αλλιώς ψοφήστε …

ΣΟΚΑΡΟΥΝ τα προφητικά λόγια του Ιωσήφ Βατοπαιδινού: «Θα απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι…η Ελλάδα θα φτωχύνει»! (βίντεο)

iosiphΌπως όλοι γνωρίζουμε η κυβέρνησή μας έχει γίνει δικομματική από τρικομματική μετά την φυγή της ΔΗΜΑΡ. Αυτό όπως που δεν αναρωτήθηκε ποτέ κανείς είναι, γιατί τελικά έφυγε η ΔΗΜΑΡ. Αν όλα πήγαιναν καλά δεν θα έφευγε.

Συνηθίζεται κάποιος να την “κοπανάει” όταν πρόκειται να συμβεί κάτι πολύ κακό. Έτσι η αλλιώς βιώσαμε μια πολιτειακή ανωμαλία και έρχονται στο νου μας τα λόγια του σχετικάπροσφάτως κοιμηθέντα Ιωσήφ του Βατοπεδινού.

«ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ» για όποιον δεν το κατάλαβε οι υπάλληλοι της ΕΡΤ είναι οι πρώτοι δημόσιοι υπάλληλοι που είδαν την πόρτα της εξόδου.

Τώρα αρχίζει η μεγάλη πολιτική ανωμαλία και το διώξιμο όλων των υπαλλήλων… (ακουστε το βίντεο που ακολουθεί)



Ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, που κοιμήθηκε στο Άγιον Όρος την 1η Ιουλίου 2009 μ.Χ., τα είχε δει όλα: την Οικονομική Κρίση, την Πολιτειακή Ανωμαλία, την ξαφνική Απόσυρση του Διεθνούς Κεφαλαίου, τις Απολύσεις, τη Φτώχεια, την Τουρκική Εισβολή σε ώρα αδυναμίας της Ελλάδος, τη Ρωσική σφοδρή Αντεπίθεση, τη Νίκη των Ρώσων και την ήττα της Τουρκίας, την απάντηση Αμερικανών-Νατοϊκών, τον φονικότατο Παγκόσμιο Πόλεμο στον οποίο δεν θα πάρει μέρος η Ελλάδα, την Έγερση του Κεκοιμημένου Βυζαντινού μας Βασιλέως, την Ειρήνη, τον τελικό Θρίαμβο του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας και μετά από δεκαετίες, την φοβερή Έλευση του Αντιχρίστου, αφού πρώτα έχει κηρυχθεί η Ορθοδοξία παντού!
ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ! ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Η ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ! Πάνω από τα μικρά καντηλάκια της μεγάλης Αλήθειας! Της Ορθοδοξίας! Ela Tora