Τρίτη, Δεκεμβρίου 31

Χρόνια πολλά σε όλους τους Ελληνες ...Και καλά ανεμομαζώματα στα Ερπετά ,....


Είμαι ο Stranger , είμαι φίλος σου ,ίσως ο μόνος αληθινός φίλος που έχεις μέσα από τα μέσα ενημέρωσης ! Περνάω ότι περνάς ,πονάω από τα ίδια πράγματα , αγωνιώ για τα ίδια με σένα !
Δεν θέλω μια ευχή μου να είναι απλά άλλη μια συνήθεια για αυτό με όλη την δύναμη της ψυχής μου σου εύχομαι το 2014 να θυμηθείς ότι το πιο σημαντικό πράγμα στην γη είναι ο χρόνος σου και οι στιγμές που θα κρατήσεις μέσα σου για πάντα !Εύχομαι αυτές τις στιγμές να της σπαταλήσεις σε ανώτερες ιδέες ,σε αληθινά αισθήματα ,σε πραγματικές αξίες ,εύχομαι το 2014 να βιώσουμε τις πιο σημαντικές στιγμές της ψυχής μας ,στιγμές από ενέργειες με ανιδιοτέλεια ,αγάπης ,φιλίας ,ηρωισμού και ελευθέριας !

Η απόσταση μεταξύ Ευτυχίας και δυστυχίας είναι τόσο μα τόσο μικρή ,το ίδιο ισχύει σε όλα τα αντίθετα ,επιτυχία-αποτυχία ,Νίκη-ήττα, έχθρα-φιλία ..σε όλα..Αν θελήσουμε από κοινού αυτή την μικρή απόσταση μπορούμε να την διανύσουμε μαζί!
Δεν θα σταματήσω να σου φωνάζω να κάνεις το πρώτο βήμα να μηδενίσουμε τις αποστάσεις ,εύχομαι το 2014 προσωπικά να σου αποδείξω ποιος είμαι ,τι σκοπούς έχω , ποιο είναι το όνειρό μου ..και το ποιο σημαντικό από όλα ....να σου δείξω ότι αξίζω να έχω τα όνειρα που έχω!
Να είμαστε όλοι καλά , με κοινό νου , αγάπη και μια τεράστια καρδία που μπορεί και να τα νικήσει όλα αλλα και να τα συγχωρήσει!
Χρόνια Πολλά ...κάθε στιγμή μας είναι μοναδική ...ας την απολαύσουμε όλοι μας!
Stranger ... Τι ώρα πίνουν οι Άγγλοι το τσάι τους?.... Ας τους ευχηθούμε και σε αυτούς να τους βρει η χρονιά όρθιους!