Τρίτη, Δεκεμβρίου 31

To afasia.gr σας εύχεται καλές γιορτές και ευτυχισμόνο το νέο έτος !

afasia.gr - προσφορές ημέρας






Τρίχρωμη δερμάτινη θήκη πορτοφόλι για iPad mini
Έκπτωση
37%
Η τιμή μας
12.00€
Πολύχρωμη, πανέμορφη και έξυπνα σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν θήκη, πορτοφόλι ή stand για το iPad mini.
Δες τώρα
Δερμάτινη θήκη τσαντάκι για iPad
Έκπτωση
50%
Η τιμή μας
24.90€
Κομψότητα, ευχρηστία, πρωτοτυπία! Η ομάδα σχεδιαστών της SAMDI έκανε πάλι το θαύμα της, δημιουργώντας μια "MUST HAVE" θήκη για iPad!
Δες τώρα
Έκπτωση
48%
Η τιμή μας
9.90€
Δερμάτινη θήκη cherry series για iPhone 4/4S και 5/5S Με έντονα χρώματα και επιφάνεια από υψηλής ποιότητας συνθετικό δέρμα, θα προστατεύσετε το iPhone, δίνοντάς του μια... παιχνιδιάρικη όψη! Και το κυριότερο, σε τιμή... αφασία!
Έκπτωση
58%
Η τιμή μας
7.90€
Backplate θήκη με καθρεφτάκι για iPhone 4/4S και iPhone 5/5S Πάρτε μαζί σας μόνο... τα απαραίτητα! Tο απόλυτο gadget για το γυναικείο iPhone...!
Έκπτωση
62%
Η τιμή μας
4.90€
Ψεύτικη κάμερα παρακολούθησης (dom type) Η ψεύτικη κάμερα παρακολούθησης μπορεί να σας βοηθήσει να διασώσετε την περιουσία σας αποφεύγοντας παράλληλα την δυσάρεστη και τραυματική εμπειρία μίας διάρρηξης...
Έκπτωση
48%
Η τιμή μας
9.90€
Επαναφορτιζόμενος LED λαμπτήρας Magic Bulb Φανταστείτε 250.000 κεριά αναμμένα... Σας φαίνονται πολλά; Και όμως ακριβώς τόσο φωτίζει ο νέος επαναφορτιζόμενος LED λαμπτήρας Magic Bulb!!!