Τετάρτη, Ιανουαρίου 29

Ξεχάστε την Άννα Δρούζα που ξέρατε… Δείτε πώς είναι η σιλουέτα της ένα μήνα μετά την τελευταία της εμφάνιση

annadrouzal
Η Άννα Δρούζα τα τελευταία χρόνια απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι σπάνιες.
Την τελευταία φορά που την είδαμε ήταν στις 15 Δεκεμβρίου του 2013(από όπου και η παραπάνω φωτογραφία) , όπου είχε ταξιδέψει με την κόρη της, Αριάδνη, για χάρη του Θανάση Λάλα στη Θεσσαλονίκη, για τα εγκαίνια της έκθεσής του σε γνωστή γκαλερί. Η εικόνα της ήταν τελείως διαφορετική από αυτή που έχει σήμερα,  ένα μόλις μήνα μετά και οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν.

Η Άννα Δρούζα υπήρξε πάντα μια γυναίκα που πρόσεχε ιδιαίτερα τα κιλά της και αν μη τι άλλο δημιουργεί μεγάλη εντύπωση η εμφάνισή της στην πρεμιέρα του μουσικού αφιερώματος στον Βασίλη Τσιτσάνη με τίτλο: «Νυν και αεί… Τσιτσάνης» στην Ιερά Οδό, με αρκετά παραπανίσια κιλά.
Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr την απαθανάτισε με τον σύντροφό της, Θανάση Λάλα,  και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρατήρησαν την αλλαγή στη σιλουέτα της.
Η Άννα Δρούζα με περιττά κιλά σε νυχτερινή έξοδο με τον Θανάση Λάλα
drouzaa
8504_DROYZA_LALAS_25012014http://www.govastileto.gr/