Σάββατο, Φεβρουαρίου 22

Προεκλογικό δώρο 1,7 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους των σιδηροδρόμων για υπερωρίες – Όλη η απόφαση

Kάποιοι εργαζόμενοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα γράφουν 36 ώρες υπερωρίες μηνιαίως!
Την ώρα που πάνω από ενάμιση εκατομμύριο Έλληνες βρίσκονται στην ανεργία η Κυβέρνηση εγκρίνει τις υπερωρίες των εργαζομένων στους σιδηροδρόμους (ΤΡΑΙΝΟΣΕ) για το 2014.
Η απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και εφαρμόζεται άμεσα προβλέπει την έγκριση για υπερωριακής απογευματινής εργασίας μέχρι 20 ώρες μηνιαίως ανά υπάλληλο για
τους εργαζόμενους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Παράλληλα εγκρίνεται και η προσφορά νυκτερινής εργασίας ή Κυριακών και εξαιρέσιμων ωρών για το έτος 2014 για τους υπαλλήλους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μέχρι 16 ώρες μηνιαίως ανά υπάλληλο.
Δηλαδή κάποιοι εργαζόμενοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα γράφουν 36 ώρες υπερωρίες μηνιαίως!
Σε ότι αφορά στο κόστος. Η δαπάνη των υπερωριών θα βαρύνει τον προϋπολογισμό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και εκτιμάται ότι θα ανέλθει στο 1.612.992,00 ευρώ ετησίως.
Οι πιο "ζωντανές" ειδήσεις, είναι οι ειδήσεις που βλέπουμε εμείς οι ίδιοι; Θέλεις να συμβάλλεις κι εσύ στην ενημέρωση μέσα από το exedra.gr; Γίνε κι εσύ ένας από τους ειδικούς συνεργάτες του site - στείλε μας απόψεις, σχόλια, ο,τιδήποτε σού τράβηξε την προσοχή, σε έκανε να αναρωτηθείς ή να εξοργιστείς, και πιστεύεις ότι αξίζει να το δημοσιεύσουμε. Φωτογράφησέ το, γράψε γι αυτό, και στείλε μας email με το υλικό και τα στοιχεία σου.
  exedra.gr: