Τετάρτη, Φεβρουαρίου 5

Πόσο ακόμα θα κρατήσει αυτή η βασανιστική σιωπή; Πόσο ακόμη θα ανεχόμαστε τον εξευτελισμό από τους Ευρωπαίους Χιμπατζήδες που μας έχουν καθίσει στο σβέρκο μας;

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Ακόμα και σε τριτοκοσμικά κράτη ο λαός ξεσηκώνεται ενάντια στους τυράννους τους.
Εμείς εδώ και τρία χρόνια δεχόμαστε παθητικά συνεχόμενους εξευτελισμούς από μια Μαφία που παριστάνουν τους "σωτήρες μας"και σιωπάμε... Σιωπάμε επικίνδυνα , σα να μην αφορά εμάς όλο αυτό το ξεγύμνωμα ψυχής, αυτό το ξεγύμνωμα αξιοπρέπειας που έχουμε υποστεί ως Έθνος! 
Ντροπή να λέμε ότι είμαστε έλληνες, καπηλευτήκαμε τόσα χρόνια τον ένδοξο ηρωισμό των προγόνων μας, και καμαρώναμε σαν γύφτικο σκεπάρνι, όταν ακούγαμε επαίνους  για τη καταγωγή μας.  Όταν όμως βρεθήκαμε σε θέση μάχης , όταν χρειάστηκε να δείξουμε ότι είμαστε γνήσια τέκνα των ηρώων του '21 ,και του 40', εμείς οι Νεοέλληνες κιοτέψαμε, δείξαμε δειλία, υποταγή, ανανδρία, κάτι που δε ταιριάζει ούτε στο όνομά μας, ούτε και στην Ιστορία μας ! Φτάνει ο εξευτελισμός, φτάνουν τα ψέματα, φτάνει η υποδούλωση. Φτάνουν οι αυτοκτονίες, φτάνει η ντροπή που νιώθουμε στις ψυχές μας . Δεν πάει άλλο!  Να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας, για τα παιδιά μας, για τους γονείς μας. Το οφείλουμε στους προγόνους μας που μας κληροδότησαν τούτη τη γη, το χρωστάμε στην Πατρίδα μας, το οφείλουμε στο όνομά μας! Καλή Λευτεριά Συμπατριώτες ΈΛΛΗΝΕΣ ! 

ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ