Δευτέρα, Απριλίου 21

Τα 100 μοναδικά ξενοδοχεία

No. 39: Segera Retreat, Laikipia, Κένυα

Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;


Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 39: Segera Retreat, Laikipia, Κένυα

Το ξενοδοχείο Segera Retreat είναι μια εντυπωσιακή όαση στην καρδιά του οροπεδίου Laikipia, στην Κένυα. Ένα καταφύγιο ηρεμίας, που περιβάλλεται από πανέμορφους κήπους.

Το 50.000 στρεμμάτων ράντσο, αποτελεί μέρος ενός σημαντικού βιοτόπου άγριας πανίδας και έχει γίνει το καταφύγιο για πολλά είδη ζώων, όπως ελέφαντες, λιοντάρια, λεοπαρδάλεις, βουβάλια και καμηλοπαρδάλεις. Η περιοχή ενδείκνυται για εξερεύνηση, χαλάρωση και απόλαυση.

Οι 6 ιδιωτικές βίλες, περιλαμβάνουν ένα άνετο υπνοδωμάτιο, με μπάνιο και όλες τις σύχρονες ανέσεις. Ξαπλωμένοι κάτω από τα ξύλινα ταβάνια, θα νιώσετε την ηρεμία της υπαίθρου να σας παρασύρει.

Ένας ιδιωτικός χώρος ηλιοθεραπείας στον κήπο με άνετες ξαπλώστρες σας περιμένει για να απολαύσετε τον ήλιο της Αφρικής, ενώ μια μπανιέρα με τζακούζι, βυθισμένη στο ξύλινο μπαλκόνι του υπνοδωματίου θα σας προσφέρει εκτός από χαλάρωση και μια εξαιρετική θέα.

Στην αρχική διακόσμηση των δωματίων έχουν προστεθεί επιλεγμένοι πίνακες και έργα τέχνης, εμπνευσμένα από καλλιτέχνες της Αφρικής, ενώ μια σειρά από εντυπωσιακά γλυπτά στολίζουν και τον βοτανικό κήπο του resort.
Οι παραδοσιακοί στάβλοι έχουν ανακαινιστεί πλήρως.

Τα δωμάτια, που χρησιμοποιούνταν για να κοιμούνται τα άλογα έχουν αποκατασταθεί με μεγάλη προσοχή, διατηρώντας την αρχική τους ομορφιά.

Μαζί με το κοντινό Wine Tower, έχουν διαμορφωθεί σε ένα πλήρες μπαρ και τραπεζαρία, διακοσμημένα με καλλιτεχνήματα ντόπιων και διεθνώς καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Το Paddock House, προσφέρει εκπληκτική θέα στο όρος Κένυα από τις τεράστιες βεράντες του και άφθονο χώρο για άνετο lounging, ανάγνωση και χαλάρωση κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

Τα γεύματα σερβίρονται στην ύπαιθρο, σε μια σειρά από τοποθεσίες σε όλο το Retreat. Η εξαιρετική κουζίνα προσφέρει στους επισκέπτες μια ποικιλία από νόστιμα και υγιεινά γεύματα.

Η εμπειρία όμως του Segera, δεν σταματά εδώ. Υπάρει η δυνατότητα συμμετοχής των επισκεπτών σε διάφορες δραστηριότητες, για να γνωρίσουν καλύτερα τη ζωή των ντόπιων, την κουλτούρα και τις συνήθειες τους.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!


Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!