Σάββατο, Απριλίου 19

Καιρός: Βροχούλα το Μεγάλο Σάββατο (;) - Καλοκαιριά την Κυριακή

 Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις απογευματινές ώρες παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μενονωμένες ελαφρές βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν σύντομα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό,
τα νότια και ανατολικά παράλια, στους 24 στα δυτικά και βόρεια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Μεγάλη Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά διαστήματα αυξημένων νεφώσεων.

Το Μεγάλο Σάββατο θα παρατηρούνται νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές αλλά μέχρι το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση κατά το διήμερο.

Την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα.
.newsit.com