Κυριακή, Απριλίου 13

Παραλήρημα του έμπορα ψυχών Άδωνι: «Αν ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ, θα πεινάσεις κι εσύ και τα παιδιά σου!»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης Ο Άδωνις Γεωργιάδης
“ Μέρες είχε να κάνει παρέμβαση ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά η ραδιοφωνική του συνέντευξη στον «ΒΗΜΑ FM» έκρυβε πραγματικά μαργαριτάρια ”
Μέρες είχε να κάνει παρέμβαση ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά η ραδιοφωνική του συνέντευξη στον «ΒΗΜΑ FM» έκρυβε πραγματικά μαργαριτάρια, λέγοντας ότι «Αν ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ, θα πεινάσεις κι εσύ και τα παιδιά σου. Τέρμα!».


Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στα άλλα που είπε ο υπουργός Υγείας, ήταν και το περίφημο «Κανείς επενδυτής δεν θα φέρει τα λεφτά του στην Ελλάδα εάν θεωρήσει ότι θα έρθουν οι μουρλοί στην εξουσία», για να προσθέσει ότι «Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ ισοδυναμεί με πείνα!».

«Δεν θα φέρει άνθρωπος τα λεφτά του στην Ελλάδα, όταν βλέπει ότι θα μπλέξει με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Το καταλαβαίνει κάθε λογικός άνθρωπος αυτό. Δεν το συζητάμε. Αν ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ, θα πεινάσεις κι εσύ και τα παιδιά σου. Τέρμα!», υποστήριξε ο λογικός, Άδωνις Γεωργιάδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάλπες που είναι προγραμματισμένες για την Άνοιξη είναι εκείνες των αυτοδιοικητικών και ευρωπαϊκών εκλογών. Σε περίπτωση που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με την ψήφο του ελληνικού λαού, επικρατήσει το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα κυβερνήσει. Μήπως ο υπουργός Υγείας ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε;

http://www.periodista.gr