Παρασκευή, Απριλίου 18

Τα μάθατε τα νέα; Ο Σαμαράς ντυμένος γυναίκα , αλλά και άλλοι υπουργοί μεταμφιεσμένοι σε δίμετρες όπως οι Δένδιας - Κυριάκος Μητσοτάκης συνελήφθησαν στη Βαρβάκειο Αγορά γιατί μοίραζαν δωρεάν αρνιά και κατσίκια!

Ο Σαμαράς μεταμφιεσμένος γυναίκα και άλλοι υπουργοί, μοίραζαν τα αρνιά στη Βαρβάκειο!

Οπως ειναι γνωστότατο πια φοβερές γκόμενες εμφανίζονταν στη Βαρβάκειο και χάρισαν περισσότερα από 50.000 ευρώ σε συμπολίτες, μοιράζοντας μεγάλες ποσότητες κρέατος σε ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα να το αγοράσουν.
Η υπόθεση όπως θα διαβάσατε κίνησε την υποψία του ΣΔΟΕ και του κ. Σκορδά, γιατί αναρωτήθηκαν πού το βρήκαν τα χρήματα και τα σκορπάνε αυτές οι γυναίκες και δεύτερον αν έχουν δηλώσει αυτά τα ποσά.
Το πρωί σήμερα 100 αστυνομικοί ντυμένοι χασάπηδες και καταναλωτές την έστησαν στη Βαρβάκειο και έπεσαν σε μεγάλο λαβράκι
Συνελήφθησαν λοιπόν 8 άγνωστες και ωραιότατες γυναίκες που κατέβηκαν από 4 θηριώδη τζιπ κ ντυμένες με μοντελάκια Χασάπι Ιταλιάνι και πλησίασαν αθώους και ανυπεράσπιστους καταναλωτές και τους χάριζαν από ένα αρνί ή κατσίκι.
Οι αστυνομικοί - χασάπηδες με επικεφαλής τον κ. Σκορδά έπεσαν πάνω στο κελεπούρι και συνέλαβαν τις κομψότατες κυρίες και άρχισαν να πατάνε τα λάπτοπ αν έχουν δηλώσει τα χρήματα.



Η έκπληξή τους όμως ήταν απίστευτη, όταν οι γυναίκες τους αποκάλυψαν ότι δεν είναι γυναίκες , αλλά άνδρες μεταμφιεσμένοι.
Και έπεσαν ξεροί ακόμα πιο πολύ όταν ζήτησαν ταυτότητες και είδαν ότι επικεφαλής των " γυναικών" ήταν ο Αντώνης Σαμαράς!
Ο πρωθυπουργός Κ αθύβρισε τους αστυνομικούς τέτοια μέρα και τους είπε ότι στα πλαίσια της εκστρατείας η κυβέρνηση να κάνει μια καλή πράξη την ημέρα, ντύθηκαν ετσι για να μην τους αναγνωρίζουν και μοίραζαν αρνιά και κατσίκια στους εξαθλιωμένους Ελληνες.
Γυρίζονταν μάλιστα και βίντεο για να προβληθεί την Κυριακή του Πάσχα από το Μέγκα , για να πιστοποιηθεί ότι η κυβέρνηση κάνει τα πάντα να βοηθήσει τους πολίτες και σκέφτηκε αυτή την ιδέα για τις Άγιες Μέρες του Πάσχα.
Και οι 100 αστυνομικοί και ο κ. Σκορδάς συνελήφθησαν από 100 άλλους αστυνομικούς , επειδή χάλασαν την κυβερνητική φιέστα.

Ντυμένοι γυναίκες στη Βαρβάκειο ήταν:
1.Αντώνης Σαμαράς
2. Νίκος Δένδιας
3, Γιάννης Στουρνάρας
4. Κυριάκος Μητσοτάκης
5. Σίμος Κεδίκογλου
6. Χρύσανθος Λαζαρίδης
7. Σοφία Βούλτεψη
8. Ανγκέλα Μέρκελ.