Τρίτη, Αυγούστου 26

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ - ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


Το Ελληνικόν Πνεύμα αναγνωρίζει και διακατέχεται από τις Συμπαντικές Αρχές όπως της Δικαιοσύνης, της Ελευθερίας, της Ισονομίας. Ταυτοχρόνως τις εντάσσει και τις αξιοποιεί στο κοινωνικοπολιτικόν γίγνεσθαι παράγοντας Αξίες και Ιδανικά τα οποία ο οποιοσδήποτε, είτε Έλλην είτε αλλοδαπός ενστερνιστεί, μόνον όφελος μπορεί να αποκομίσει.


Εάν όλοι αυτοί, οι οποίοι προσβλέπουν σε μία καλύτερη μοίρα αποδεχόντουσαν τις Αρχές και Αξίες του Ελληνικού Πνεύματος και είχαν την άδολη και αληθή διάθεσι να τις μεταλαμπαδεύσουν στις χώρες τους όπου «βασιλεύουν» η βαρβαρότης, η αιματοχυσία και ο θρησκευτικός καννιβαλισμός τότε κάτι καλόν θα προέκυπτε.

Επί του προκειμένου όμως, ούτε η επί Ελληνικού Εδάφους νεοβυζαντινολάγνα «κυβέρνησις» προτίθεται να πράξει κάτι τέτοιον, ούτε αυτοί επιθυμούν να αλλάξουν την ισλαμικήν τους θεώρησιν επιβολής τους επί των «απίστων».

Κι’ ενώ οι δήθεν ανθρωπιστές προσπαθούν να μας πείσουν να ομιλούμε με όρους συναισθήματος, αυτοί επιβάλλονται με όρους στρατηγικής και γεωπολιτικής.

Επιπλέον εκλείπει ΠΑΝΤΕΛΩΣ το στοιχείον της αμοιβαιότητος ενώ ταυτοχρόνως το φιλότιμόν μας, η ανεκτικότης, η ανοχή, η συγκατάβασις και η κατανόησις μας διολισθαίνουν σε υποχωρητικότητα, υποταγή και κακομοιριά.

Η αφαίρεσις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους από αυτούς οι οποίοι εντεταλμένα και εσκεμμένα τους προωθούν στην Ελλάδα μας και στην Ευρώπη, με σκοπό την ισλαμοποίησί μας, δηλαδή τον «αφανισμόν» ή έστω την απενεργοποίησι αυτού ακριβώς του Ελληνικού Πνεύματος, δεν τους δίνει ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να καταπατούν την Ιερά Γη των Ελλήνων.

Για να γίνει αντιληπτή η σημασία του γεγονότος της ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΣ του Δημαρχείου, δηλαδή ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ από λαθρομετανάστες, τη αγαστή βοηθεία των αριστεροαπλυτοθολοκουλτουριάρηδων ανθελλήνων πρακτόρων και τη αγαστή ανοχή και συμπαράστασι των δεξιοκυβερνολαπάδων επίσης ανθελλήνων πρακτόρων, υποθέστε ότι Έλληνες κάνουν διαδήλωσι στην Σουδικήν Αραβίαν και καταλαμβάνουν το αντίστοιχον "δημαρχείον" (το παλάτι του βασιλιά Σαούντ φερ' ειπείν) και αναλογιστείτε τις συνέπειες που θα υφίσταντο!!!



Εδώ το πλήρες άρθρον:
http://maiandros.blog-spot.gr/2014/07/09/egine-ke-afto-gia-proti-fora-meta-to-1830-islamistes-katelavan-elliniko-edafos-katalipsi-tou-dimarchiou-stin-skala-lakonias-vid/
https://www.youtube.com/watch?v=uIH0fGJpopI#t=28
«Αυτό που δεν συνέβη ούτε επί τουρκοκρατίας, ούτε ακόμα και όταν ο Αιγύπτιος Ιμπραήμ σάρωνε με τα τουρκοαιγυπτιακά του στρατεύματα τον Μοριά, συνέβη χθες στην Λακωνία: Ισλαμιστές κατέλαβαν ελληνικό δημόσιο κτίριο στην Σκάλα Λακωνίας ζητώντας «νομιμοποίηση» ή για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους «ελληνοποίηση» αφού η ιστορία έχει αποδείξει ότι όσοι νομιμοποιούνται εν συνεχεία ελληνοποιούνται (και τα παιδιά τους εισάφονται στις πραγωγικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων!).
Έτσι, μετά το σάλο που προκλήθηκε με την αποκάλυψη από το defencenet.gr της ανάρτησης ισλαμικής σημαία του ISIL στη Θήβα κάτι που υποδηλώνει ύπαρξη πυρήνων τζιχαντιστών μεταξύ των λάθρο, έρχεται μια πρωτοφανής κίνηση διατάραξης της εσωτερικής ασφάλειας και μάλιστα μέσα σε μια ιδιαίτερα συντηρητική τοπική κοινωνία με ισχυρά εθνικά αισθήματα, όπως είναι πληθυσμός του νομού Λακωνίας.
Περίπου 800 Πακιστανοί εργάτες, στα χωράφια και στα συσκευαστήρια, ξεσηκώθηκαν επειδή «δέχονται ρατσιστικές επιθέσεις» και πρέπει να ελληνοποιηθούν!
Την Μάνη και την ευρύτερη περιοχή ουδέποτε την πάτησαν ακόμα και οι Τούρκοι, αλλά φαίνεται ότι οι λάθρο που εισέρχονται κατά κύματα είναι πιο ισχυροί ακόμα και από αυτούς.
Το ενυτπωσιακό είναι ότι οι ισλαμιστές λάθρο έχουν επιβάλλει το νόμο της Σαρίας μεταξύ της κοινότητας των λάθρο, σε περιοχές-γκέτο της νότιας Λακωνίας, όπως αναφέρουν μαρτυρίες κατοίκων και αστυνομικέε πηγές της περιοχής.
Τώα με άλλοθι τις…συνθήκες «ρατσιστικής βίας» και «αστυνομικής αυθαιρεσίας» οι εργάτες γης κατέλαβαν χθες το δημαρχείο της Σκάλας Λακωνίας.
Τους προσέτρεξαν βέβαια και οι γνωστοί-αγνωστοι «προοδευτικοί» που τους «δασκαλεύουν» να καταγγέλουν συνθήκες «ρατσιστικής βίας», και «αστυνομικής αυθαιρεσίας», προκειμένου σε συνδυασμό με τις υποστηριζόμενες από τον Τ.Σόρος ΜΚΟ, να επιτύχουν την μόνιμη παραμονή τους στη χώρα, και σε συνδυασμό με την μετανάστευη στο εξωτερικό των νέων Ελλήνων, να επιτευχθεί στο άμεσο μέλλον η «αντικατάσταση» του πληθυσμού.
Σε συνέντευξη Τύπου οι λάθρο με παρόντα τον επικεφαλής της πακιστανικής κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ κατήγγειλαν «αστυνομικές επιδρομές στα σπίτια τους και άθλιες συνθήκες διαβίωσης».!»


: http://www.schizas.com/