Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 26

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ: ΕΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 67 ΕΔΡΕΣ! ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 140. ΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑΣ- ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΩΝ “40 ΕΤΩΝ” ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ

samaras-arostos


Κάποιοι εδώ και καιρό έχουν παρεξηγήσει και εξακολουθούν να εμμένουν στις άρρωστες συνήθειες της λάσπης για αντικαθεστωτικά μέσα όπως το ΜΑΚΕΛΕΙΟ που δεν πρόκειται να αλλάξει μορφή και περιεχόμενο όσο στην Ελλάδα υπάρχει καταρράκωση των θεσμών, υποταγή της δικαιοσύνης σε σκοπιμότητες και δουλική αντιμετώπιση των Ευρωπαίων των τραπεζικών τοκογλύφων. Όσοι αρέσκονται στη σαπίλα,  το ξέρουμε και το χουμε καταλάβει ότι τα έχουν αρπάξει. Φαίνονται. Βρωμοκοπάνε από μακριά.

Ακόμα και οι τελευταίοι υποτιθέμενοι δημοσιογράφοι που το παιζαν γυρνώντας από δω κι από κει, δηλώνοντας αντιμνημονιακοί, υπέκυψαν στις πιέσεις. Άλλος με τον κώλο του ανοιχτό στο ΣΔΟΕ, άλλος με τρύπες ανοιχτές από παλιές βρωμοδουλειές και συναλλαγές με το καθεστώς και κάποιοι τρίτοι με χρωστικά σε πολιτικά τζάκια που πρέπει τώρα να γυρίσουν πίσω.
Από την ώρα που αναρτήσαμε προαναγγελία για ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ μέσα από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, τους ξανακόπηκαν τα γόνατα. Τη σημαία της παρακμής και της σαπίλας, κράτησε πρώτος ο δεινόσαυρος Γιαμουμάτος βγαίνοντας στα κανάλια του βόθρου για να μας πει ότι “δημοσκοπήσεις τύπου Πανά είναι για γέλια” ή κάπως έτσι το πε ο ξαπλώστρας, ο παραλίας της Μυκόνου με το ύποπτο παρελθόν. Τον έχουμε γραμμένο εκεί που ξέρει τον γραφικό του Κολωνακίου.
Μετά άρχισαν τις αναπαραγωγές εκείνα τα μεσημεριανά τυπάκια του ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ ΣΚΑΙ. Αυτους δεν τους έχουμε απλώς γραμμένους αλλά τους βάζουμε κάτω από τη σόλα του ρεπορταζ και τους πατάμε σαν τα σκουλίκια του καμπινέ. Σκατά έχουν μέσα τους, σκατά τρώνε, σκατά βγάζουν. Μιλάμε για κάτι παλιομαλάκες που κάνουν υποτίθεται σατυρική εκπομπή στο ραδιόφωνο αλλά ξεχνάμε το όνομα τους.
Και Τώρα πάμε στα δικά μας. Δηλητηριαμένα κόλυβα θα φάνε στη Συγγρού. Χωρίς ακόμα να έχουμε ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα(ούτε καν ενδεικτικό)από τη μεγάλη πανελλαδική δημοσκόπηση Πανά, θυμίζουμε σε όσους κάνουν ότι δεν γνωρίζουν, κάποια απλά μαθηματικά:
-Εαν ο Σαμαράς έρθει δεύτερος λαμβάνει με ποστοστό κοντά στο 22-23%, κοντά στις 67 έδρες.
-Ο ΣΥΡΙΖΑ , πρώτο κόμμα πάνω από 26% ,φτάνει με την πριμοδότηση στις 140 έδρες.
-Η Χρυσή Αυγή θα “καβαλίσει” τις 27 έδρες ενώ οι ΑΝΕΛ εαν πάρουν έστω πάνω από 3% λαμβάνουν γύρω στις 10-11 έδρες.
Βάλτε Ποτάμια και Ρυάκια …για να δείτε πως διαμορφώνεται το νέο σκηνικό.
Σ.Χ http://www.makeleio.gr