Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 15

Εκαναν μήνυση λένε στον Χαρδούβελη και στη Σαββαίδου για τον ΕΝΦΙΑ!!! Ε και τί θα γίνει??? Αέρα τους κάνατε… Η λύση είναι αλλού βρε χαϊβάνια

ΧαρδούβεληςΜηνυτήρια αναφορά κατά του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη και της Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαΐδου κατέθεσε την Τετάρτη,  προς τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών το Σωματείο «Έλληνες Φορολογούμενοι» σχετικά με την τέλεση του αδικήματος της «καταπίεσης» του Ποινικού Κώδικα.

Το άρθρο 244 του Ποινικού Κώδικα προβλέπει ότι: «Υπάλληλος που εν γνώσει εισπράττει φόρους, δασμούς, τέλη ή άλλα φορολογήματα, δικαστικά έξοδα ή οποιαδήποτε δικαιώματα που δεν οφείλονται τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών». Δεν έχουν καταλάβει κάποιοι εδω σ’ αυτή τη μπορδελοχώρα οτι τους νόμους και τους θεσμούς οι πολιτικοί απατεώνες και οι κρατικοί κοπρίτες πάσης φύσεως, τους έχουν για να σκουπίζουν το κώλο τους!!! Καλά πότε θα ξυπνήσει αυτός ο ραγιάς να καταλάβει τα βασικά της ζωής του τουλάχιστον!!! Ξαναγυρίζει πίσω στα 400 χρόνια σκλαβιάς με το ζόρι ???

Μην γινεστε γραφικοί επιτελους…ποια μήνυση ρε αδέλφια… εχετε καταλάβει ότι μιλαμε περι ολοκληρωτισμού ???? αντίσταση και αγωνας ειναι η απαντηση …πολυ απλά “δεν πληρώνουμε” !!!  …οι επάρατοι τελειωνουν … ακομη και με ελεγχόμενες εκλογες …Κι ας ειναι…. δεδομένο στο φτωχό μυαλό σας, οτι:  οι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ καταλαμβανουν ισχυρή θέση μέσα στην κοινωνια …Αυτός λοιπόν ο αγώνας που σας λέω θα φέρει αποτελεσμα ετσι ώστε, ακομη και πλειστηριασμοι να κηρυχθούν άκυροι…καμια περιουσια στα χέρια των τοκογλυφων!!!  Αντίσταση αγωνας …οχι φόβο… τουλαχιστον, ΜΟΝΟΝ έτσι θα τους γονατίσουμε εμείςκι οχι αυτοί εμάς!
Κι αναφέρομαι σ’εκείνο το κομμάτι των πολιτών που ακομη εχουν ψυχικα περιθώρια και δεν εχουν παραδοθει στους απατεωνες ….στους δικτάτορες…όλα τα αλλα όπως δικαστηρια … μηνύσεις κλπ….. ειναι απλά αλοιφές που ανακουφίζουν προσωρινά.

Αν αυτοί οι κοπρίτες που μας κυβερνούν δεν ειναι συμμορία αληταράδων τότε ποιοί ειναι……

Ετυμολογικά αν ψάξετε στα λεξικά, να πως ερμηνεύεται ο όρος:  “αλήτης” ,
1.κακός χαρακτήρας, που εκμεταλλεύεται άλλους ανθρώπους
2.άτομο που ζει στο περιθώριο, χωρίς εμφανή εισοδήματα, έχει αδήλωτους τρόπους να επιβιώνει,
και που παράλληλα έχει κακό χαρακτήρα…

ενας αγνός επαναστάτης