Μιλώντας στην εκπομπή "Das Duell" του γερμανικού n-tv δήλωσε: "Κοροϊδέψαμε τη χώρα και στην πραγματικότητα αποποιηθήκαμε της ευθύνης μας, ενώ ποντάρουμε πως το ζήτημα θα λύσει η Βιολογία", εννοώντας τον θάνατο των ανθρώπων που εγείρουν τις αξιώσεις.
Ο ίδιος χαρακτήρισε "μη έξυπνη" την σύνδεση μεταξύ των επανορθώσεων και της συζήτησης για το ελληνικό χρέος, ωστόσο πρόσθεσε πως επί της ουσίας η Ελλάδα έχει δίκιο. "Το ελάχιστο που θα έπρεπε να κάνουμε, είναι να δημιουργηθεί ένας φορέας που θα επιτρέπει να βοηθάμε τα θύματα στη δύσκολη ζωή τους", σημείωσε.
Καλεσμένος στην εκπομπή ήταν και ο Χανς Βέρνερ Ζιν, του Ινστιτούτου IfO, ο οποίος υποστήριξε εκ νέου πως η Ελλάδα πρέπει να φύγει από την Ευρωζώνη και να επιστρέψει στη δραχμή, τονίζοντας πως το πρόβλημα δεν θα λυθεί εντός της Ευρωζώνης. .nooz.gr