Για τον άνθρωπο που είναι μαζί εδώ και 25 χρόνια, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου μίλησε η Ελένη Ράντου σε τηλεοπτική της συνέντευξη.
Η αγαπημένη ηθοποιός παραδέχτηκε στο Join us για τη σχέση της με τα ΜΜΕ: «Ήταν σοκαριστικός ο τρόπος που ο τύπος έπεσε πάνω σε εμένα και τον άντρα μου 25 χρόνια πριν. Πάντα υπήρχε μια υπερβολή στα προσωπικά. Θεωρούμε ότι δεν μπορεί να μονοπωλεί συνέχεια το ενδιαφέρον. Ο γάμος δεν ήταν ανοιχτός, έγινε με αγαπημένους ανθρώπους χωρίς να γίνει show και από εκεί από εκεί και πέρα υπήρχε μια ψύχραιμη στάση. Και το σεβάστηκαν όλοι.
Δεν ένιωσα ποτέ τον παπαράτσι έξω από το σπίτι μου».
Για τη σχέση της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου είπε με ειλικρίνεια: «Ο Βασίλης είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο θέλω να πορευτώ μέσα στο χρόνο. Δεν είναι κάτι που τυχαία κρατάει 25 χρόνια. Έχω φοβηθεί μήπως χαλάσει η σχέση μου με τον Βασίλη. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ορατά. Μετά ζυγίζεις πού αισθάνεσαι καλύτερα. Υπάρχει μια φυσική θερμοκρασία του σώματος που σου λέει σε ποιο μέρος είναι σωστή. Ακούς καλά το σώμα σου και πας με αυτό».