Παρασκευή, Μαΐου 22

ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ''BOULLYING'' ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ Ζ.Κ.ΓΙΟΥΝΚΕΡ !!!

Παρεξηγήσιμη αρχίζει να θεωρείται πλέον, από μέλη της Ελληνικής αποστολής στη σύνοδο κορυφής στη Λετονία, η διαχυτικότητα που δείχνει ο πρόεδρος της Κομισιόν προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Αποτέλεσμα εικόνας για γιουνκερ τσιπρας χερι χερι
Παιχνίδια με τη γραβάτα, σφιχτές αγκαλιές, χαστουκάκια και βάδισμα χεράκι χεράκι, είναι μερικές από τις διαχυτικές κινήσεις που συνηθίζει να κάνει ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ προς τον Αλέξη Τσίπρα τον τελευταίο καιρό.
Σήμερα το πρωί όμως, κατά τη δεύτερη μέρα των εργασιών της συνόδου, φαίνεται ότι ξεπέρασε τα όρια, φέρνοντας όλους τους παρευρισκόμενους σε αμηχανία.
Συγκεκριμένα, μόλις ο Πρόεδρος της Κομισιόν είδε τον Αλέξη Τσίπρα, έτρεξε προς το μέρος του, του άρπαξε το κεφάλι με ένα σφιχτό κεφαλοκλείδωμα και άρχισε να του τρίβει με δύναμη τα μαλλιά, μέχρι να νιώσει κάψιμο.Σήμερα το πρωί όμως, κατά τη δεύτερη μέρα των εργασιών της συνόδου, φαίνεται ότι ξεπέρασε τα όρια, φέρνοντας όλους τους παρευρισκόμενους σε αμηχανία.
Μάλιστα ο κ. Γιούνγκερ, δεν σταμάτησε παρά τις διαμαρτυρίες του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος φώναζε «βοήθεια… βοήθεια» προς τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι συνέχιζαν να γελάνε με την «πατρική» όπως την χαρακτήριζαν κίνηση του ευρωπαίου αξιωματούχου.
Πάντως, οι δημοσιογράφοι που συνηθίζουν να βρίσκουν συμβολισμούς στις κινήσεις οικειότητας του Ζαν Κλωντ Γιούνκερ προς τον Αλέξη Τσίπρα, στην συγκεκριμένη χειρονομία, δεν μπόρεσαν να δώσουν καμία ερμηνεία, όσο κι αν προσπάθησαν.  Όπως αποδεικνύει και το παρακάτω στιγμιότυπο, κάποια στιγμή ζήτησε τη βοήθεια μιας ξανθιάς καλλονής για να πάει σε χώρο του εκθεσιακού κέντρου που διεξάγεται η Σύνοδος Κορυφής. Όπως ήταν φυσικό, η κυρία,  έδειξε τον δρόμο στον πρωθυπουργό.     
Moufanet