Πέμπτη, Ιουλίου 23

Σκουρλέτης: Θα υπερασπιστούμε τα μέτρα γιατί βρίσκονται σε σωστή κατεύθυνση

Σκουρλέτης: Θα υπερασπιστούμε τα μέτρα γιατί βρίσκονται σε σωστή κατεύθυνση - Κεντρική Εικόνα
Μπαίνουμε σε δύσκολη φάση σημείωσε ο πρώην υπουργός Εργασίας κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής των καθηκόντων του στον κ. Κατρούγκαλο
«Μπαίνουμε σε μια φάση που πολλά πράγματα έχουν επιδεινωθεί. Αναγκαζόμαστε μια δύσκολη συμφωνία να την εφαρμόσουμε με έναν τέτοιο τρόπο, με τις όσο δυνατόν λιγότερες απώλειες», τόνισε ο πρώην υπουργός εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης, κατά την διάρκεια παράδοσης-παραλαβής των καθηκόντων του στον νέο υπουργό, Γιώργο Κατρούγκαλο.

Ο κ. Σκουρλέτης, αναφερόμενος στα μέτρα που έρχονται υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι: «Θα τα υπερασπιστούμε αυτά τα μέτρα γιατί θεωρούμε ότι βρίσκονται σε μια θετική κατεύθυνση».
Ακολούθησε ένας μικρός απολογισμός του έργου του στο υπουργείο Εργασίας με τον κ. Σκουρλέτη να σημειώνει πως «Για την κυβέρνησή μας η προσπάθεια να εφαρμοστεί η νομιμότητα στους χώρους εργασίας είναι απόλυτη προτεραιότητα. Υπήρξαν αποτελέσματα και αποτυπώθηκαν και στο ισοζύγιο απασχόλησης.
Τους τελευταίους μήνες το ισοζύγιο είναι το καλύτερο της χώρας, για τα τελευταία 15 χρόνια», ενώ σχετικά με τις συλλογικές συμβάσεις σημείωσε: «Ο νόμος για τις συλλογικές συμβάσεις αποτέλεσε την προμετωπίδα των προσπαθειών μας».