Δευτέρα, Αυγούστου 24

Στον Πειραιά αναμένεται το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και πάλι σήμερα με 2.500 μετανάστες....όλοι αυτοί που πάνε;

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!  ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!
Στον Πειραιά αναμένεται το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με 2.500 πρόσφυγες
Την Κυριακή το ίδιο πλοίο μετέφερε στο λιμάνι του Πειραιά άλλους 2.466 πρόσφυγες από την Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο και τη Σάμο.
Στο λιμάνι του Πειραιά στην πύλη Ε-1 αναμένεται να καταπλεύσει εντός της ημέρας το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μεταφέροντας από τη Μυτιλήνη άλλες 2.500 πρόσφυγες




Στο λιμάνι του Πειραιά έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα από το Λιμενικό Σώμα/Ελληνική Ακτοφυλακή για την ασφαλή αποβίβαση των προσφύγων, η πλειονότητα των οποίων αναμένεται να μεταφερθεί με λεωφορεία του ΟΛΠ στον ηλεκτρικό σταθμό. Στη συνέχεια αναμένεται να μεταβούν στον σταθμό Λαρίσης.