Κυριακή, Νοεμβρίου 29

Για τη Παλαιστίνη ρε...

Δεν έπρεπε να πας εκεί, Αλέξη. Δεν έπρεπε καν να το σκεφτείς.
Για χίλους λόγους. Για τα παιδιά που σκοτώνονται από τους βομβαρδισμούς. Για το αίμα στους δρόμους,  Για έναν αγώνα που δε διακαιώθηκε ποτέ, για τις βόμβες λευκού φωσφόρου, για το μαντήλι που τόλμησες κάποτε να φορέσεις σε μια διαδήλωση!
http%3A//www.koolnews.gr/diethni/eglimata-polemou-tou-israil-sti-gaza-katagelei-o-organismos-islamikis-sunergasias/
Την Τετάρτη που μας πέρασε, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το Ισραήλ και τον πρωθυπουργό του, Βενιαμίν Νετανιάχου.

Ο αριστερός αυτός ηγέτης, δεν ντράπηκε ούτε στιγμή. Αμαύρωσε το όνομά του, το όνομα της Αριστεράς, το ίδιο του το κόμμα.
Αμαύρωσε τη μνήμη όλων μας.


Δεν θα είχαμε ποτέ την απαίτηση από έναν πολιτικό, που υποσχέθηκε να ξεμπερδέψει με το "παλιό" και αποδεικνύεται το χειρότερο "παλιό" που έχει βγάλει ποτέ αυτή η χώρα, να καταγγείλει διεθνώς το Ισραήλ για τη στάση του απέναντι στους Παλαιστίνιους. Αλλά όχι και να επισκέπτεται τον
πρωθυπουργό τους και να ανταλλάσσουν γλυκόλογα! Αυτό παραπάει!

Δεν έπρεπε να πας εκεί, Αλέξη. Δεν έπρεπε καν να το σκεφτείς. Μην αποδεικνύεσαι πιο πασόκος και από τους πασόκους.

Για χίλους λόγους. Για τα παιδιά που σκοτώνονται από τους βομβαρδισμούς. Για το αίμα στους δρόμους, για τα γκρεμισμένα σχολεία και νοσοκομεία!


http://www.koolnews.gr/diethni/eglimata-polemou-tou-israil-sti-gaza-katagelei-o-organismos-islamikis-sunergasias/


Για έναν αγώνα που δε διακαιώθηκε ποτέ, για τις βόμβες λευκού φωσφόρου, για το μαντήλι που τόλμησες κάποτε να φορέσεις σε μια διαδήλωση.

Για την Παλαιστίνη, ρε!

Οι κύκλοι αίματος στη λωρίδα της Γάζας αναζωπυρώνονται συνεχώς. Το καλοκαίρι του 2014 γίναμε μάρτυρες μιας από τις πιο αιματηρές επιθέσεις του Ισραήλ εναντίον της Γάζας. Σε αυτούς τους βομβαρδισμούς, όπου μετρήθηκαν πάνω από 2.000 νεκροί, οι περισσότεροι στόχοι ήταν σχολεία, νοσοκομεία, πανεπιστήμια και άλλοι κοινωνικοί χώροι και σπίτια αμάχων.
Συγχωρέστε μου το ξέσπασμα, αλλά προσβάλλομαι όταν κάποιος θέλει να αυτοαποκαλείται αριστερός και επιλέγει να συνομιλεί με την πλευρά των δολοφόνων.

http%3A//rproject.gr/article/allileggyi-stin-palaistiniaki-antistasi-niki-sti-gaza
http://rproject.gr/article/allileggyi-stin-palaistiniaki-antistasi-niki-sti-gaza





http://enfo.gr