Παρασκευή, Νοεμβρίου 27

ΟΙ PUSTARES ΤΡΕΚΛΙΖΟΥΝ – ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ

  
FWFH TSIPRAS
Μετά τον Πλακιωτάκη(ΝΔΟΥΛΑ), πήρε τηλέφωνο στο κομμωτήριο, την Φώφη…

Η ΕΞΟΥCIA ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΙ ΑΣΤΕΙΑ!

ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΥΦΕΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ 2015

«Η σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, γίνεται αποκλειστικά με πολιτική πρωτοβουλία της κυβέρνησης. Στην κυβέρνηση δεν έχει φτάσει κανένα χαρτί των θεσμών που να ζητάει σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, ή οποιαδήποτε άλλου είδους πρωτοβουλία για το Ασφαλιστικό», αναφέρει  το (τραγικό) γραφείο τύπου της γενικής γραμματείας πρωθυπουργού. Ετσι απάντησαν σε  πληροφορίες που  μεταδόθηκαν από τον  Mega, ότι οι δανειστες ζητούν εδώ και τώρα οικουμενική  κυβέρνηση απ΄ολη τη λαμογια Βολή.

«Από το πρωί, υπάρχει μια συστηματική προσπάθεια συγκεκριμένων κέντρων, που προσπαθούν να υπονομεύσουν με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο την σύγκληση του Συμβουλίου… “«Θετικό γεγονός η ανταπόκριση των αρχηγών στο κάλεσμα» είπε η Γεροβασίλη ! Δουλευομαστε…
TSIPRAS FLOU
ΠΟΡΔΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΜΙΛΑΕΙ :«Οι φράχτες και τα κλειστά σύνορα δημιουργούν αδιέξοδα»… Κάθε τόσο  διαβεβαιώνεται η αποφασιστικότητα της ελληνικής πλευράς να παραμείνει παθητικός θεατής στην διάλυση της χώρας με εισαγωγή κινδύνων από τα σύνορα..Φλουταρισμένες φωτο κυκλοφορουν  ΜΜΕ
 Αντικείμενο θα είναι, όπως ανακοινώθηκε, η ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από το προσφυγικό (μετά και τις σχετικές επαφές του πρωθυπουργού στο εξωτερικό), καθώς και ο διάλογος για την κοινωνική ασφάλιση. Η κυβέρνηση αναμένει τις προτάσεις των κομμάτων για το θέμα της αναγκαίας ασφαλιστικής μεταρρύθμισης και συνεννόηση…
ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΑΤΜ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΝΥΧΤΑ ..
ΕΛΣΤΑΤ: Τριπλάσια η ύφεση στο γ΄ τρίμηνο.. Προς το παρόν ο κόσμος αρκείται να κάνει ουρές έξω από εγκαταλειμένες τράπεζες..
Ανατροπή στην εικόνα της μικρότερης ύφεσης (που στην κυβέρνηση βιάστηκαν να βαφτίσουν Ανάπτυξη) φέρνουν «νεώτερα στοιχεία» που ανακαλύπτει τώρα η “Ελληνική” Στατιστική Αρχή, για την περίοδο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου 2015.
Η ΕΛΣΤΑΤ αναθεωρεί  επί τα χείρω τις αρχικές εκτιμήσεις που μιλούσαν (στις 13 Νοεμβρίου) για ύφεση 0,4% του ΑΕΠ κατά το γ΄ τρίμηνο και ανακοίνωσε πως τελικά η μείωση του ΑΕΠ ήταν σχεδόν τριπλάσια και έφτασε στο 1,1% σε ετήσια βάση.
Ουρές στα μηχανήματα ανάληψης χρημάτων, δημιούργησαν το βράδυ της Πέμπτης συνταξιούχοι, καθώς δεν έβλεπαν τα χρήματα από τις συντάξεις τους να έχουν περαστεί στους λογαριασμούς τους. Ανησυχία μεγάλη βίωσαν οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ και του ΕΤΕΑ (επικουρικές), μιας και ούτε αυτοί είδαν χθες τις συντάξεις τους στους λογαριασμούς τους.
Ολα ξεκίνησαν γιατί το Μετοχικό Ταμείο του Δημοσίου δεν είχε τα 4 εκατ. ευρώ από τα 41 εκατ. που χρειαζόταν για να κάνει τις πληρωμές. Το ποσό αυτό αναμένεται να βρεθεί σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι οι πληρωμές των συντάξεων πάνε για Δευτέρα.
ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ… Σε μια πόλη όπου εχουν καταρευσειτα παντα..δεν κινείται τιποτα…αυτοκινητα δεν κυκλοφορουν..μαγαζια αδεια…ανθρωποι στα πεζοδρομια ενας εδω και ενας εκει…λουκετα παντου….ολα εχουν τελειωσει πια.. ΟΛΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..
Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εργασίας, το πρόβλημα προκλήθηκε από το σύστημα διατραπεζικών συναλλαγών (ΔΙΑΣ, ως συνήθως δλδ…)) καθώς, όπως εκτιμούν, «μάλλον» δεν θα πρόλαβε να βάλει τα λεφτά στους δικαιούχους, επειδή η πίστωση των χρημάτων έγινε μετά τις 2 χθες το μεσημέρι!
Δηλαδή αυτό που υποστηρίζει το υπουργείο είναι ότι η αιτία που χθες οι ασφαλισμένοι μέχρι τις 10 το βράδυ έξω από τα ΑΤΜ είναι το γεγονός ότι άργησαν να περάσουν τα χρήματα στο διατραπεζικό σύστημα τα χρήματα και όχι ότι αυτά δεν υπήρχαν.
Γεγονος είναι  ότι απ’  όλες  τις  μεριές οι  Συριζανθελ εμφανίζονται ανεπαρκείς  και κάποιοι θέλουν  να  τους  αλλάξουν.. Γρήγορα φθείρονται  οι κατοχικές μαριονέτες..

http://anaktisis.net/