Τρίτη, Ιουνίου 21

Λαμπερές τηλεπερσόνες που... «έσβησαν» από το γυαλί! (Εικόνες)

γράφει η Αλεξάνδρα Κατσαμπίρη στο backstage24.gr
Χάθηκαν ξαφνικά από τους τηλεοπτικούς δέκτες μας και η επιστροφή τους δεν προβλέπεται. Πάντως, τα κορίτσια αυτά είναι καλά, μακριά από τα «ζεστά» φώτα των στούντιο…
Υπάρχουν στιγμές στην ελληνική τηλεόραση τις οποίες κανείς δεν θα ξεχάσει, όπως και πρόσωπα που είναι ακόμη αγαπητά στο κοινό και αποτελούν δυνατά «brand» για διαφημιστικές και εταιρείες προϊόντων, όπως η Ελένη Μενεγάκη.

Πολλοί παρουσιαστές έχουν καταφέρει να αντεπεξέλθουν στο πέρασμα του χρόνου και παραμένουν πρώτης γραμμής «κομμάτια» για τα μεγάλα κανάλια, ενώ το «όνομα βαρύ σαν ιστορία», Ρούλα Κορομηλά, προσπαθεί να κάνει επανεμφάνιση στην πολυαγαπημένη TV.
Τι γίνεται,όμως, με τα κορίτσια που φάνηκε ότι στην αρχή είχαν «άστρο», αλλά μετά αποφάσισαν να αποτραβηχτούν από τον λαμπερό κόσμο του μαγικού κουτιού; Πού είναι όλες αυτές που, με το χαρισματικό χαμόγελό τους, κατάφεραν να προσφέρουν στο κοινό λίγες στιγμές χαράς, κουτσομπολιού αλλά και ίντριγκας;
Πόπη Χατζηδημητρίου: Αντικαταστάτρια που δεν τα κατάφερε…

Η Πόπη Χατζηδημητρίου –αγαπημένο «παιδί» του Νίκου Μαστοράκη– κλήθηκε να αναλάβει στο παρελθόν το δύσκολο έργο του «Πρωινού καφέ», όταν έληξε η συνεργασία της Ρούλας Κορομηλά με το κανάλι του Αμαρουσίου και, όπως όλα έδειχναν, το κορίτσι πρόσφερε κάτι διαφορετικό. Χιούμορ, έξυπνες ατάκες, το κλασικό πατροπαράδοτο ξανθό μαλλί της πρωινής ζώνης και άλλα πολλά, που συνέθεταν τον χαρακτήρα της. Ωστόσο, στην εκπομπή έμεινε μόνο έναν χρόνο, αφού αντικαταστάθηκε από την Ελένη Μενεγάκη.
Πολλές εκπομπές ακολούθησαν έπειτα –κυρίως ψυχαγωγικού χαρακτήρα, με ζωντανά παιχνίδια–, μέχρι που μια ωραία πρωία το Ποπάκι «χάθηκε». Αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο, ρίχνοντας «μαύρη πέτρα» στην τηλεόραση, καθώς, όπως έχει πει στο παρελθόν, δεν είναι πια αθώα και ανέμελη η καριέρα στα τηλεοπτικά. Πλέον κάνει σπάνιες εμφανίσεις και καθόλου κοσμικές, αφού έχει δείξει πως δεν την ενδιαφέρει η τηλεόραση, ενώ αν επέστρεφε ποτέ σε αυτήν, θα ήθελε να κάνει μια περιηγητική εκπομπή.
Σοφία Αλιμπέρτη: «Σάλπαρε» για… Πάρο

Η Σοφία Αλιμπέρτη (κατά κόσμον Σοφία Παρλαμά) είναι ίσως μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς και παρουσιάστριες, που κατάφερε να γίνει αγαπητή στον κόσμο και με τις δύο ιδιότητές της. Ξεκίνησε έχοντας ως πρώτο στόχο της την υποκριτική, αλλά το ταλέντο της στην παρουσίαση δεν άργησε να φανεί, με αποτέλεσμα να την εμπιστεύονται για την παρουσίαση διάφορων εκπομπών, όπως«FameStory», «Prive», «Καλομελέτα κι έρχεται» και άλλες πολλές. Η Σοφία είχε καταφέρει να «είναι» παντού. Παντρεύτηκε τον Γιάννη Πάριο, έκαναν δύο γιους, χώρισαν και εκείνη παρέμεινε στην κορυφή. Όμως,από το 2010 αποφάσισε να μη δώσει άλλο από τον εαυτό της σε εκπομπές και βρέθηκε στην Πάρο, όπου ξεκίνησε να δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και δεν την ένοιαζε αν «λείπει» από την τηλεόραση. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τους «κακούς» παπαράτσι –που όλοι «κράζουμε» αλλά θαυμάζουμε– έδειξαν μια πλευρά της την οποία δεν είχαμε ξαναδεί. Με παραπανίσια κιλά, ατημέλητη και αδιάφορη ήταν η νέα της εικόνα και εκείνη απλά απολάμβανε τη ζωή. Πλέον έχει ξαναγίνει η παλιά καλή Σοφία, αλλά γνώμη δεν αλλάζει και παραμένει στην Πάρο!
Μαίρη Μηλιαρέση: Άφησε την καριέρα για την κόρη της

Ποιο παιδί (της δεκαετίας του ’90) δεν έχει παίξει με τους φίλους του στο προαύλιο του σχολείου του το περίφημο παιχνίδι «Ρουκ-Ζουκ»; Όλα τα κοριτσάκια τσακώνονταν για το ποια θα έχει την τιμή να υποδυθεί τη Μαίρη Μηλιαρέση. Υπήρξε Β΄«Μις Ελλάς», αλλά ο χώρος του μόντελινγκ δεν ήταν αρκετός για να δείξει την προσωπικότητά της και το παιχνίδι «ΡουκΖουκ» ήταν η αρχή για μια μεγάλη καριέρα. Για τρία χρόνια έδινε στον κόσμο αυτό που ήθελε: ιδιαίτερο παιχνίδι και γέλιο. Ήταν το κορίτσι το οποίο όλοι ήθελαν να κάνουν παρέα. Όμως εκείνη αποφάσισε πως ήταν πιο σημαντικό να γίνει καλή μητέρα, παρά να κυνηγήσει τη μεγάλη καριέρα. Πλέον, προτάσεις δεν της γίνονται, αλλά η ίδια έχει καταφέρει να εδραιωθεί στον επιχειρηματικό κόσμο και τη βλέπουμε συχνά πυκνά σε κοσμικά γεγονότα, ενώ παραμένει εξίσου εντυπωσιακή!
Κατερίνα Λάσπα: Επιχειρηματίας και… σέξι μαμά

Είναι αναμφίβολα μία από τις πιο σέξι μανούλες που κυκλοφορούν στην Αθήνα και όποιος τη συναντήσει στο Κολωνάκι, μένει με το στόμα «ανοιχτό» από το καλλίγραμμο σώμα της. Ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και αργότερα βρέθηκε στην Αθήνα, όπου παρουσίαζε την εκπομπή «Starcafe».Πέρασε από την κρατική τηλεόραση και έπειτα βρέθηκε στο Mega, όπου παρουσίασε το ριάλιτι«Bar». Όμως, η τηλεοπτική καριέρα της είχε μεταπτώσεις, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κρατήσει μια σταθερή πορεία στον χώρο. Η Κατερίνα Λάσπα αποτραβήχτηκε, όταν αποφάσισε με τον σύζυγό της και επιχειρηματία, Νεκτάριο Νικολόπουλο, να κάνουν οικογένεια. Το χαμόγελό της ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που βλέπαμε στο γυαλί. Φαινόταν και φαίνεται πιο γεμάτη με τη ζωή που επέλεξε. Πλέον, έχει αναπτύξει επιχειρηματικό μυαλό, φροντίζει την κορούλα της, Σάρα, ενώ δεν παραλείπει να γυμνάζεται τακτικά, διατηρώντας καλά γραμμωμένους κοιλιακούς. Παρόλο που της έχουν προταθεί διάφορα τηλεοπτικά πρότζεκτ, δεν την έχουμε δει κάπου, αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη και ποτέ δεν ξέρει κανείς τι «κρύβει» το μέλλον. Λέτε να δούμε όλες τις «χαμένες» περσόνες σε μια εκπομπή; Ενδιαφέρον θα είχε!
Πηγή