Τρίτη, Αυγούστου 2

Έρχονται μηνύσεις από φαντάρους για τα hot spot

Καιρός ήταν, οι γονείς να αναλάβουν την προστασία των στρατευμένων παιδιών τους, μια και η κυβέρνηση και η γνωστή ΠΟΡΝΗ (λέγε με Πάνο Καμμένο... μόνος του το είπε), θεωρούν τους φαντάρους ως ... υπηρέτριες των ΛΑΘΡΟ.

Καλλιόπη Σουφλή
Image
Φαντάροι και γονείς θα κινηθούν Δικαστικά εναντίον της 1ης Στρατιάς για την απασχόληση στα κέντρα των προσφύγων.

Την είδηση αυτή δημοσιεύει η ιστοσελίδα της "Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων" επικαλούμενη επιστολή, την οποία και δημοσιεύει.



Σύμφωνα με αυτήν, το ποτήρι ξεχείλισε όταν στρατιώτες διατάχθηκαν να στήσουν 30 σκηνές στο Κυψελοχώρι Λάρισας, σε συνθήκες καύσωνα και χωρίς να ληφθούν, όπως αναφέρει, τα απαραίτητα μέτρα.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, γονείς και συγγενείς των στρατιωτών ετοιμάζονται να απευθυνθούν στον εισαγγελέα, καταγγέλλοντας την έκθεση της ζωής των παιδιών τους σε κίνδυνο.


 Φέρονται μάλιστα διατεθειμένοι να μην παραμείνουν στην στρατιωτική δικαιοσύνη αλλά να προχωρήσουν την καταγγελία στα πολιτικά δικαστήρια.

Το πλήρες κείμενο μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα της "Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων".



Πηγή

 από
 attikanea