Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 21

«Ρύθμιση στα ΑΕΙ για την Περιστέρα»....Μετά την Νατάσα Καραμανλή που από Προσχολικής Αγωγής (Νηπιαγωγός) αναβαθμίστηκε στην Ιατρική, τώρα και η Μπέτυ Μπαζιάνα από Νηπιαγωγός ...διδάσκει σε Πανεπιστήμια...αυτό θα πει ΔΡΑΣΚΕΛΙΑ !

Βιομηχανία πατέντας… που χτυπά τις συζύγους των πρωθυπουργών

Στόχος η Μπέτυ Μπαζιάνα μετά την Νατάσα Καραμανλή - Κεντρική Εικόνα
Η οργισμένη διάψευση της Περιστέρας Μπαζιάνα στο ανυπόγραφο δημοσίευμα της εφημερίδας «δημοκρατία» του εκδότη των εφημερίδων «δημοκρατία» και «Espresso», Γιάννη Φιλιππάκη, άνοιξε άλλο ένα επεισόδιο σε μια σειρά δημοσιευμάτων των συγκεκριμένων εφημερίδων και του συγκεκριμένου εκδότη.

Ο κ. Γιάννης Φιλιππάκης έβαλε αυτή τη φορά ....στο στόχαστρό του τη 42χρονη σύντροφο του πρωθυπουργού, θίγοντάς τη σε τέτοιο βαθμό, ώστε αναγκάστηκε η ίδια να συντάξει και τα στείλει επιστολή διάψευσης, κάτι που δεν συνηθίζει, εκ του χαρακτήρος και της θέσεώς της, για δημοσίευμα της εφημερίδας «δημοκρατία».
Με τον τίτλο «Ρύθμιση στα ΑΕΙ για την Περιστέρα», ούτε λίγο ούτε πολύ το «ρεπορτάζ» ανέφερε προ ημερών ότι «με μία νομοτεχνική βελτίωση μόλις 25 γραμμών, ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης πέρασε κυριολεκτικά... νύχτα, διάταξη, η οποία μετατρέπει σε διδάσκοντες ΑΕΙ μέχρι και 2.000 άτομα που απασχολούνται ως Εργαστηριακό Προσωπικό (Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό και Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό) και αφορά και τη σύζυγο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα».
Διαβάστε την συνέχεια του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ στην FREDDO που κυκλοφορεί

http://www.parapolitika.gr