Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23

Όλες οι άδειες ΜΜΕ στον αέρα και στη μέση η τράπεζα Αττικής! Δαπλοκή και διαφθορά. Τίποτα άλλο. Η κυβέρνηση πέφτει.

0

Χάος και ανικανότητα.

Υπάρχει πρόβλημα στις εγγυήσεις των χρημάτων όλων των υπερθεματιστών των αδειών των ΜΜΕ. Ποιός μπορεί να ελέγξει για αυτό ας πούμε τις μη Ελληνικές τράπεζες που είναι στο εξωτερικό με τί τρόπο έδωσαν εγγυήσεις για τα χρήματα άλλων υπερθεματιστών πρίν του κ.Καλογρίτσα. Δύσκολο. Είναι αυτό που λέγαμε σε άλλα άρθρο ότι η προκήρυξη ήταν σε όλα λάθος.

Με την ίδια λογική απο ηθική άποψη δεν μπορεί να ελεγχθεί για τη περίπτωση Καλογρίτσα ούτε και η Attika Bank. Επιπλέον η περίπτωση Καλογρίτσα δίνει μια επιπλέον ταυτότητα στον λαγό της υπόθεσης, τη συγκάλυψη των προβλημάτων της τράπεζας στην οποία διακρίνω μια τεράστια αρπαχτή.
Aν γίνει επομένως έλεγχος στις εγγυήσεις για τα δάνεια Καλογρίτσα πρέπει να επαναληφθεί η ίδια διαδικασία και με τις τράπεζες για τους άλλους στο εξωτερικό π.χ τη City και τη Morgan Stanley αλλά και την Επενδυτική Τράπεζα στην Ελλάδα, τη eurobank τα κόκκινα δάνεια που έχουν κλπ.
Ο διαγωνισμός βαίνει προς επανάληψη και θα μπεί επίτροπος στην  Attika Bank. 60% των κόκκινων δανείων της δεν εξυπηρετούνται. Πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας.
trashpolitics-gr

 http://www.triklopodia.gr