Τρίτη, Οκτωβρίου 4

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ “ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΙΣΛΑΜ” ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΕΥΡΩΠΗ



korani-bhma
ΠΡΟΔΟΤΕΣ “ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ” ΚΑΠΗΛΕΥΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ 200 ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΣΚΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ! ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΧΟΣ: Αυτο πραγματικα που με εκανε εντυπωση σημερα στην Καισαριανη ηταν οταν την στιγμη που δεν μπορουσαμε να ανασανουμε απο τα χημικα που μαs εριξαν τα ματ με πλησιασε ενα γερονταs 90 χρονων και μου ειπε οτι τοσο μεγαλη αστυνομοκρατια στην Καισαριανη ειχε να δει τοτε απο την κατοχη οταν οι γερμανοι εφερναν για εκτελεση του αγωνιστεs τηs αντιστασηs και γεμιζε η Καισαριανη με γερμανουs στρατιωτεs..

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΜΑΣ !

O υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προέτρεψε σήμερα τους μουσουλμάνους να αναπτύξουν ένα «γερμανικό ισλάμ» που θα βασίζεται στον φιλελευθερισμό
και στην ανεκτικότητα. Η ευρυματικότητα της σύλληψης καλύπτει την ασυναρτησία της Αμερικανευρώπης των  Ρότσιλντ και Σόρος
Ο Σόϊμπλε κάλεσε τους συμπατριώτες του να επιδεικνύουν ανεκτικότητα στο διαμοιρασμό των δημόσιων πόρων και αξιωμάτων με τους αραπάδες..  Η αφιξη εκατομμυρίων προσφυγομεταναστών απαιτεί μια καλύτερη κατανόηση από τους Γερμανούς πολίτες σχετικά με το τί είναι σημαντικό για αυτούς και πώς θέλουν εκείνοι να ζήσουν. Τα ίδια έλεγε ο Τσίπρας, ο “Ελληνας” πορδυπουργος χθες στην Καισαριανή λεηλατώντας με την ευκαιρία τους πατριωτικούς αγώνες της Αριστεράς..

tsipras-kaisariani
Η θυσία της Πρωτομαγιάς του 1944 ήταν θυσία σε πλαίσιο εθνικής αντίστασης και μας κάνει όλους υπερήφανους, ανέφερε ο Τσιπρας, Εμείς, “σαν φάρος δημοκρατίας” πρέπει να δείξουμε τον ανθρωπισμό απέναντι στους πρόσφυγες που έρχονται κατατρεγμένοι στη χώρα μας, συνέχισε θρασύτατα… την ώρα που πεινάει ο λαός μας


Πάνω από 1 εκατομμύριο μουσουλμάνοι από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική έφθασαν στη Γερμανία τον περασμένο χρόνο αναζωπυρώνοντας τις κοινωνικές εντάσεις.. Επιπλέον σημειώνεται ενίσχυση των ποσοστών του κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD), το οποίο υποστηρίζει ότι το Ισλάμ δεν είναι συμβατό με το χαρακτήρα της χώρας ούτε με το γερμανικό Σύνταγμα.
Ο Σόιμπλε, βετεράνος πολιτικός του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών της καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ δήλωσε:
«Χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, ο αυξανόμενος αριθμός των μουσουλμάνων στην χώρα μας σήμερα συνιστά μια πρόκληση για το πόσο ανοιχτόμυαλη είναι η ευρύτερη κοινωνία».  Οπως όλοι οι πολιτικοί στην υπηρεσία της τραπεζαλήτικης δικτατορίας μπλέκει την ευφυία με την εθελοδουλία που είναι μίια από βλακεία..
Σε ένα άρθρο του στην εφημερίδα Welt am Sonntag, ο φασίστας σακάτης αναφέρει :
«Η προέλευση της πλειονότητας των προσφύγων σημαίνει ότι θα πρέπει να ασχοληθούμε όλο και περισσότερο με ανθρώπους από αρκετά διαφορετικούς πολιτισμικούς κύκλους σε σύγκριση με το παρελθόν».
Ο 74χρονος πολιτικός– που θεωρείται από πολλούς ως ένας εκ των πιθανών υποψηφίων για την καγκελαρία εφόσον η Άγγελα Μέρκελ δεν θέσει υποψηφιότητα– δήλωσε ότι οι σεξουαλικές επιθέσεις από μετανάστες στην Κολωνία και οι δύο τρομοεπιθέσεις από μετανάστες “μοναχικούς  λύκους”  (σσ. με 2 νεκρούς), την ευθύνη των οποίων ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, το καλοκαίρι “προκάλεσαν προβληματισμό”.  Κατά πολλούς πάντα ενήμερες είναι οι μυστικές υπηρεσίες των μεγάλων χωρών της Δύσης, (οι οποίες δημιούργησαν και το ισλαμοπρόβλημα…), χωρίς να επεμβαίνουν για να σταματήσουν σφαγές εκατοντάδων ανυποψίαστων πολιτών όπως στη Γαλλία, που χρειάζονται μεταφορές όπλων και ισλαμοκανιβάλων από πολλές χώρες..
«Εμείς δεν πρέπει, ενώ η κατάσταση που επικρατεί είναι τεταμένη, να επιτρέψουμε να δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα κατά την οποία οι άνθρωποι που έχουν ενσωματωθεί (στην κοινωνία) της Γερμανίας να νιώθουν παντελώς ξένοι» σημείωσε.
Παρά την αύξηση του αριθμού ξενοφοβικών επιθέσεων στη Γερμανία ο Σόιμπλε είπε ότι πιστεύει πως η πλειονότητα των Γερμανών θα έλεγε: «Ναι, θέλουμε εσείς να ανήκετε σε εμάς».
%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%bf%cf%80%cf%81%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%89%ce%bd
Ο Τσίπρας εδω, ο γερμανοτσολιάς πορδυπουργός τόνισε πως “η θυσία αυτή ανήκει σε κάθε Έλληνα αγωνιστή” και καταχειροκροτήθηκε από τα στημένα γερόντια  της “Αριστεράς”..