Κυριακή, Ιανουαρίου 15

το κλεφτοπασόκ είν’ εδώ, ενωμένο για νέες μάσες....

 diafimiseto σ
Αποτέλεσμα εικόνας για κλεφτες ΓΑΠ Γεννηματά μαζί
προδότη και δωσίλογε, η κρεμάλα δεν θα σου χαριστεί…

Μόνο ως έκπληξη δεν μπορεί να θεωρηθεί η επιστροφή του εθνομηδενιστή και κοσμοπολίτη Γιωργάκη Παπανδρέου στο κόμμα – σχολή, από όπου «αποφοίτησαν» μια σειρά από ικανούς απατεώνες και κλέφτες. Ποζάροντας με το γνωστό ηλίθιο χαμόγελο, ο Τζέφρυ φωτογραφήθηκε με την Φώφη Γεννηματά και επισημοποίησε την επιστροφή του ουσιαστικά στο ΠΑΣΟΚ, έστω και με μορφή συνεργασίας.

Το κύκνειο άσμα του κλεφτοΠασόκ: Εθνικοί ολετήρες και ανθέλληνες όλοι μαζί στην μεγάλη κλεπτοκρατική παράταξη!

Ο αποτυχημένος πρωθυπουργός του αλήστου μνήμης «λεφτά υπάρχουν», ο έχων κατά το ¼ Ελληνική καταγωγή και μηδενική εθνική συνείδηση, ο ναυαγός με το εκλογικό του μόρφωμα (ΚΙΔΗΣΟ) να εισέλθει στην Βουλή, είναι ολοφάνερο ότι επιζητεί «πόρτα για το χειμώνα», να μπορέσει δηλαδή να επανεκλεγεί βουλευτής και χρησιμοποιώντας την περιβόητη βουλευτική ασυλία (ή βουλευτική αλητεία, όπως την αποκαλεί ο Ελληνικός Λαός, στον οποίο ούτε ανήκει ούτε τον κατάλαβε ποτέ ο εθνικά καθυστερημένος αυτός τύπος) να αποφύγει τα δικαστήρια που τον περιμένουν για τα αίσχη, τα εγκλήματα και τις προδοσίες που διέπραξε σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού.

Συμφωνήθηκε λοιπόν, τόσο ο Τζέφρυ όσο και τα «ορφανά» του να αξιοποιηθούν στις λίστες, όταν προκηρυχθούν εκλογές. Από καθαρά πολιτική άποψη, όμως, το ερώτημα το οποίο τίθεται έχει ως εξής: Αφαιρεί ή προσθέτει η επιστροφή του Γιωργάκη στο κόμμα που έκλεινε σ΄όλες τις πτώσεις την λέξη λωποδύτης; Το μόνο σίγουρο είναι ότι απειλεί να διαιρέσει κι άλλο ό,τι απέμεινε από το άλλοτε κραταιό ΠΑΣΟΚ.

Ο πρώην «Ντούτσε» του (απο)κόμματος Βαγγέλης Βενιζέλος καραδοκεί και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τι έχει πει στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν για τον Τζέφρυ και την αρχηγική του θητεία στο ΠΑΣΟΚ. Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η τοποθέτησή του την προσεχή Κυριακή στην συνεδρίαση τη Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ. Θα εξευτελιστεί κι άλλο δεχόμενος την επιστροφή του χαζοχαρούμενου Τζέφρυ ή θα σηκώσει το γάντι, με ό,τι προμηνύει αυτό για την εσωτερική αναταραχή στο κόμμα; Ακόμα κι αν χρειαστεί να καταπιεί αμάσητη την επιστροφή αυτή, το σίγουρο είναι ότι θα περιμένει στην γωνία για να χτυπήσει με την πρώτη ευκαιρία, τόσο την νυν ηγεσία όσο και το «απολωλός πρόβατο». Σε γενικότερη πολιτική βάση, το εγχείρημα αυτό δεν μπορεί να έχει καμία ευοίωνη προοπτική, ούτε εκλογικού ούτε ευρύτερα κοινωνικού χαρακτήρα.

Με αποτυχημένους και ξοφλημένους (Τζέφρυ), «πρόβατα» που γύρισαν «στο μαντρί» (Γρηγοράκος) και πιθανόν κάποιους γυρολόγους της πολιτικής (Αχμέτ, Μάρκου) δεν μπορείς να βαδίσεις μακριά. Συνυπολογίζοντας, μάλιστα, και το βαριά βεβαρημένο πολιτικά παρελθόν του ΠΑΣΟΚ, η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη προς το οριστικό τέλος αυτού του κομματικού καρκινώματος, το οποίο συνέβαλλε τα μέγιστα για την διαμόρφωση της σημερινής τραγικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα.

Υ.Γ. Η επιστροφή του Τζέφρυ σημαίνει και κάτι άλλο, με τεράστια ηθική και πολιτική σημασία. Ότι δηλαδή το ΠΑΣΟΚ αποδέχεται πλήρως την καταστροφική για την Πατρίδα και τον Λαό προηγούμενη θητεία του Γιωργάκη Παπανδρέου από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Νοέμβριο του 2011. Επομένως, δέχονται αδιαμαρτύρητα και όλα όσα έπραξε αυτός ο εθνικά ασυνείδητος πολιτικός απατεώνας, ο οποίος παίζοντας το παιχνίδι των διεθνών τοκογλύφων και της παγκοσμιοποίησης έβαλε την Χώρα στον μόνιμο εφιάλτη των Μνημονίων.

Όταν στηθούν οι κάλπες θα αντιληφθούν με τον χειρότερο τρόπο στο ΠΑΣΟΚ ότι η πρόθεσή τους να λειτουργήσουν ως «πλυντήριο» για τα εγκλήματα του Τζέφρυ θα τους εξαϋλώσει πλήρως εκλογικά, την ίδια ώρα που το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα απογειώνεται κι άλλο εκλογικά και (κυρίως) κοινωνικά.


κι άλλος ιμάμης στο απόκομμα της σοσιαλήστριας φώφης…

Την ίδια ώρα άλλο ένα πλήγμα δέχθηκε το ουσιαστικά διαλυμένο μόρφωμα του Ποταμιού. Ο μουσουλμάνος βουλευτής του Ιλχάν Αχμέτ (με παρελθόν στην ΝΔ και την Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη) ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής την ανεξαρτητοποίησή του. Αναμένεται άμεσα να προσχωρήσει στην Κ.Ο. του μορφώματος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μαζί με τον ανεξάρτητο βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκο, ο οποίος ξεχνώντας τι έλεγε για την Φώφη Γεννηματά (αλλά και τι του έλεγαν) γλείφει τώρα εκεί που έφτυνε.

Είναι ολοφάνερο ότι επί της ουσίας κόμμα Ποτάμι πλέον δεν υφίσταται, ενώ η προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ και του εκλογικού μορφώματός του με τριτοκλασάτες μεταγραφές βουλευτών να ισοφαρίσει (ή και να ξεπεράσει) τον αριθμό των Βουλευτών που διαθέτει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα.

Οι επόμενες εκλογές, όποτε κι αν πραγματοποιηθούν, όχι μόνο θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, αλλά θα διευρύνουν κι άλλο την απόσταση από το άλλοτε κραταιό ΠΑΣΟΚ και την πρόσφατη εκλογική του μεταμφίεση.