Δευτέρα, Μαρτίου 20

Όταν το άρωμα είναι στρατηγική επιλογή

Η δημιουργικότητα των σχεδιαστών και η μοναδικότητα των ρούχων της Funky Buddha αναδεικνύεται από την Ε²Aroma

Όταν το άρωμα είναι στρατηγική επιλογή
H Funky Buddha γνωστή για τα ποιοτικά προϊόντα, τον ενθουσιασμό στην στρατηγική της και τη διαφορετικότητα στο στυλ που διακρίνει κάθε της επιχειρηματικό βήμα, απευθύνθηκε στην Ε²Aroma για τον σχεδιασμό της tailor-made & exclusive «Funky Buddha
stores» scent identity, προσδοκώντας να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο branding της εταιρίας.

Ο σχεδιασμός

Οι αρωματοποιοί της Ε²Aroma, μελετώντας το προφίλ της εταιρείας, σχεδίασαν ένα πραγματικά «διαφορετικό» άρωμα, το οποίο αντανακλά την δημιουργικότητα των σχεδιαστών και την μοναδικότητα των ρούχων της Funky Buddha. Εκτός του αρωματισμού των καταστημάτων, ζητήθηκε η παραγωγή του Funky Buddha eau de toilette και πολλών άλλων προϊόντων, πάντα με την ίδια ξεχωριστή οσφρητική ταυτότητα του brand.

Η υλοποίηση

Η tailor made & exclusive «Funky Buddha stores» scent identity, διαχέεται με ψηφιακά προγραμματιζόμενες συσκευές σε όλα καταστήματα του brand στην Ελλάδα, Βαρκελώνη, Ρουμανία και Κύπρο.
Προσδοκώντας στρατηγικά να επενδύσει στο scent branding, η Ε²Aroma σχεδίασε ειδικό προϊόν με την ίδια ξεχωριστή οσφρητική ταυτότητα, για αρωματισμό των συσκευασιών αγορών (bags, boxes, etc.), με σκοπό η οσφρητική εμπειρία να ταξιδεύει και εκτός των καταστημάτων και να δημιουργεί αλησμόνητη ανάμνηση.