Δευτέρα, Μαΐου 29

…κι όμως αυτό το σκουλήκι που βρίζει νεκρούς τους πολιτικούς του αντιπάλους, είναι και υπάλληλος της κρατικής ΕΡΤ !!! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ !

 evasouideza


Και μόνο αυτή η αδιανόητη, πέραν παντός χαρακτηρισμού ανάρτηση, είναι αρκετή για να αντιληφθούμε το «ήθος» που διαθέτουν η Δούρου και τα πρωτοπαλλήκαρά της.

Εμείς με το  «μητσοτακέϊκο»  αν και είμαστε σε διαρκή  «πόλεμο» ορμώμενοι απ’ την εποχή της αποστασίας, δεν διανοηθήκαμε όμως  να υβρίζουμε  νεκρούς κι αν ακόμα προέρχονται μέσα απ’ αυτήν την οικογένεια!!!  Ο πολιτικός νάνος ο αριστερός Καραμέρος και υπάλληλος κρατικού ΜΜΕ που όλοι τον πληρώνετε, βγήκε στο «κλαρί»  σήμερα για να υβρίσει νεκρούς …
  Να τον χαίρεστε !!!

Προκλητικός Καραμέρος για θάνατο Μητσοτάκη: κατόρθωσε στο θάνατό του

να τον υμνούν η διαπλοκή & τα χαμαιτυπεία

Με ένα προκλητικό ποστάρισμα στο twitter σχολίασε τον θάνατο του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος

Ο στενός συνεργάτης της κ. Δούρου έγραψε πως «Ο μέγας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατόρθωσε στο θάνατό του να τον υμνούν περισσότερο η διαπλοκή & τα χαμαιτυπεία (δικοί του όροι)»   προκαλώντας έντονες αντιδράσεις !!!

Το παραπάνω tweet του κ.Καραμέρου προκάλεσε την οργή πολλών χρηστών που του απάντησαν σε ανάλογους τόνους: