Δευτέρα, Μαΐου 15

Πώς να κάνεις φραγή εισερχόμενων κλήσεων στο κινητό σου;

Υπάρχει ένας αριθμός που σε ενοχλεί και θες να του κάνεις φραγή εισερχόμενων κλήσεων αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο! Έψαξες να βρεις ποιος μπορεί να είναι αυτός ο ενοχλητικός τύπος που σε παίρνει και σου στέλνει μηνύματα όλες τις ώρες, αλλά και πάλι δεν βρήκες άκρη. Ετσι, σκέφτεσαι μήπως είναι ο απελπισμένος πρώην ή ο απέναντι που νιώθεις ότι σε παρακολουθεί κάθε φορά που βγαίνεις να απλώσεις τα ρούχα;

Μπορεί να μην σε νοιάζει στην ουσία ποιος είναι, το βασικό σου πρόβλημα είναι να του κάνεις φραγή εισερχομένων κλήσεων για να μην σε ξαναπάρει ποτέ, ειδικά εκεί γύρω στις 3 τα ξημερώματα που βλέπεις το ωραίο σου όνειρο και αυτός σε ξυπνάει με τις κλήσεις και τα μηνύματά του! Έψαξες πώς να κάνεις φραγή στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας αλλά σου είπαν πως δεν γίνεται διότι για να το κάνεις χρειάζεσαι εισαγγελική παρέμβαση.
Εσύ, όμως, που έχεις iphone μπορείς να το κάνεις από μόνος-η σου και εμείς σου έχουμε τη λύση. Αποθηκεύεις κανονικά τον αριθμό και,όπως, κοιτάς την επαφή στο κάτω μέρος γράφει αποκλεισμός του καλούντος. Πατώντας πάνω στον αποκλεισμό του καλούντος, η φραγή εισερχόμενων κλήσεων από το συγκεκριμένο αριθμό ενεργοποιήθηκε. Τώρα μπορείς να κοιμάσαι χωρίς να σε ενοχλεί κανείς! Το καλύτερο σημείο βεβαίως είναι ότι όταν σε καλεί δεν θα ακούει κάποιο μήνυμα ότι έχεις κάνει φραγή εισερχομένων κλήσεων αλλά ότι είσαι κατειλημμένος!
Δες τη φωτογραφία για να καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεται ο αποκλεισμός του καλούντος τον οποίο σου συστήνουμε να κάνεις:
https://ipop.gr