Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25

ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ:«Ροζ» ραντεβού για τραγουδίστρια… στο Ντουμπάι!

019-620x420
Όλο το προηγούμενο διάστημα αποτέλεσε μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες, ίσως και την πιο «εκρηκτική», στη νυχτερινή ζωή της Πάτρας!Εμφανίστηκε σε γνωστό κέντρο διασκέδασης και όπως ήταν φυσικό τα βλέμματα όλων.. έπεφταν πάνω της!Η εντυπωσιακή αοιδός μετά την λήξη των προγραμματισμένων εμφανίσεων της, μπορεί να μην έδωσε συνέχεια στην καλλιτεχνική της πορεία, όμως κάποιες άλλες επιδόσεις της παρέμειναν σε υψηλά επίπεδα!
Και επειδή όπως και όλοι μας έτσι και εκείνη ζει στην Ελλάδα της κρίσης, αποφάσισε να ανοίξει τα «φτερά» της… για άλλες πλούσιες χώρες! Εβαλε λοιπόν στο στόχαστρό της… το Ντουμπάι, και το ΑμπουΝταμπι, την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με στόχο… τα πετροδόλαρα των Αράβων! Η αοιδός έχει φαίνεται το γνώθι σαυτόν και ως εκ τούτου, εύκολα καταλαβαίνει πως… το «ψάρεμά» της θα αποδώσει τα μέγιστα για την τσέπη της! Όχι φυσικά… τραουδώνταςκασιλαμάδες στους πλούσιους Αραβες, αλλά… «τραγουδώντας» στο κρεβάτι τους!
Αλλωστε στο Ντουμπάρι πληρώνουν αδρά και η λέξη «κρίση» δεν συμπεριλαμβάνεται στο λεξιλόγιο τους!
Η αοιδός δεν έχασε την ευκαιρία. Όχι βέβαια πως δεν ασχολείτο με την τέχνη του «κρεβατιού» και στην Πάτρα, αλλά άλλο να παίρνει 150 ή 200 ευρώ και άλλο να «θησαυρίζει» στην αγκαλιά κάποιου Αραβα μεγιστάνα! Μέχρι και «μπούρκα» θα φόραγε για να καταφέρει να «φουσκώσει» το πορτοφόλι της!

 http://www.crashonline.gr/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B7%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%B5%CE%BC/